Tuesday, March 24, 2009

.: Anak buah baruku :.

My late entry..hehehe...

Baru2 ni, setelah di plan dengan hati2 dan penuh teliti * bukan plan aku ye..tetapi si Rozie…Terjadilah pertemuan di rumah my best buddies…Naa…Kalau korang rajen..leh tengok balek zaman2 kiterog study dolu2 kat entri Eksklusif - Red Carpet....

Naa ni baru je jadi ibu Februari yang lepas…Whoa…Dah jadi ibu pom dia… cam tak caya jer…Pejam celik makan tak diet…dah pom dapat anak…dan kami pulak..dapat anak buah baru..hihihih

Kecoh jugaklah kat umah si Naa nih..yelah dah lama tak jumpa especially kami bertiga. Sebabnyer..Naa ni..keje kat KL..kami jer jaga kampong..almaklum ler..calon2 ketua kampong…memang ar kene tunjuk kesetiaan yg penuh untuk kampong..Hua Hua Hua * macam Apek gelak la pulak…

Tapi kan..soalan2 biasa yang mak Naa kerap sangat duk tanya2 kat aku n Rozie

BILE LAGI? Opp Ooo…* soalan terpaksa di tapis demi menjaga reputesi calon2 ketua kampong. Next question…

NAPE AIDA MAKIN KURUS?? * ekceli…soalan ni aku kureng suke dengar..
“KURANG KASIH SAYANG la makcik”….wakakkakakakakaa…
Hishhhh!! Main2 budak nih…* sambil menunjukkan muke yg tensen time nih..hehehehehe
Kalau mak Naa jer yang tanya tak pe..tapi adik Rozie pom ada tanya juga maa…

Kalau tengok aku kurus…cakap je dalam hati..dan mengikut pertimbangan yang latest (21032009)..beratku hanya 46.8kg…Urmmm…47kg la..bagi berat sikit…

Ok..berbalik pada anak Naa.. * selalu je lari topic…Anak dia bernama Nur Humaira..
Time kiteorang datang...dia masih lena di ulit intan...lena sangat2..kiteorang usik pom..dia tak tersedar….tido mati betol la…

Humaira..tengok..sape datang nih…Auntie aida n auntie Rozie…hehehhee..


Bising la..nak tido pom tak senang…

Puan khadijah n puan zaiton sedang berbicara cinta...wakkakakakaa....


Kami…

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.