Thursday, March 19, 2009

.: Hujan airmata :.



EMO

Kepenatan bekerja hingga ke petang memang jelas terasa...ditambah lagi pabila melibatkan penggunaan tenaga yang agak lebih daripada biasa..kenapa intro saya sedikit bersastera?? Mesti cekgu BM saya bangga sebab mempunyai ex student cam saya..hehehheee...

Sebelum saya men'shut down' pc ini..elok saya biarkan keEMOan ini di dalam blog..terasa nak ketawa melihat ayat2 nih..tapi KELAPARAN yang sedang melanda telah menghalang otot2 muka untuk ketawa..

Yang saya tau..saya PENAT! ter EMO balik..huhuhu..

Penat dengan kerenah2 manusia...errrr...

Memang saya agak EMO...

: Terjahan yang dilontarkan oleh beliau memang HAMPES! sedangkan dia tak kenal siapa saya..errr..dia tu siapa??Uhh!

Kalau boleh saya

- nak TUMBUK muke dia.. * sirius....saya tak peduli ape pangkat dia..besar atau kecil..tapi kalau TAMPAR pom..dah kire ok la..bunyi pom cam lembut sikit

- saya rasa nak flying kick je dia..huhuhu * tp..tak brape sesuai..err..flying kick ni..adalah hasil tunjuk ajar adik2 saya...Ok what...boleh gune time perlu..

Teruknye anganan saya pabila marah..Kureng ajar betul kan? Saya cube untuk buang perasaan BURUK ini..

Tapi saya tak tau bile saya boleh melihat muke dia tanpa perasaan amarah ini..aaa..

Saya tak suke perasaan ini..

Saya menulis entri ini kerana memang patut saya luahkan ape yang saya rasa..nasib ada blog..hehehe..

Sedangkan pagi tadi..saya dah share dengan kawan2 tentang satu artikel - lidah..
Artikel lidah tu dikarang dalam 3 minggu yang lalu kots!
Time tu...saya terjaga dari tidur kurang lebih jam 430 pagi..idea mencurah2 macam air hujan...huhuhu
Lahirnya artikel itu kerana HATI saya sangat sedih ketika itu..apabila mengenangkan terjahan lontaran itu..bukan sebab lain * namun ada juga yang PERASAN..hikhik..macam2 perangai la...


Saya cuba untuk menjadi seorang pemaaf...walaupun sulit untuk saya lakukan..
TerAMAT SULIT.. saya akan belajar untuk memaafkan...


- Sweet people are difficult to find -

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.