Tuesday, April 21, 2009

.: Dua jam untuk RM5.00 :.

Erkk..time nak turun bandar tadi…agak tergelabah sedikit…separuh idea menipu aku hilang bile dah nampak JPJ tengah buat road block …kikikiikiiii…Tapi nasib la tak kena tahan…

Me : Erkkkk…JPJ… * tangan terus je kat peha kazen aku
Na : Nape plak??
Me : Lesen saya dah mati…5 April dulu…
Na : Haaaa???????? Habes tu..yg pegi keje turun bandar naik bandar??
Me : Main redah2 jela…hehehhehee..Balik nanti awak bawa jelah kereta saya eh…
Na : Bahaya lah..ingatkan baru mati semalam ke..dua tiga hari ke….
Tetttt~!! Percakapan agak personal…Sesi kaunseling sedang berjalan..hehehehe * saya tau salah saya..uhuhuhuu..

Urmm…dah lama tak kuar memalam…yerp! Memang dah lama…Tadi aku bitau mak ayah aku nak kuar sebab nak tolong opismate aku kemaskan barang2 kat hotel…so, dorang tak banyak tanya la…

Sebelum ke hotel..kami pergi la merewang dulu…

Setelah dua jam berlalu….nilah hasilnyer….


Majalah Rapi jer….sebab In Trend tak de… * seb baik beli tau..kalau tak..aku free reading jer..hehehhee…
Hari2 yg lalu kerepok ni memang sedap…tapi tadi..tak berapa nak sedap..keras semacam + sejuk…macam makan biskut jer…betol2 mencabar ketahanan gigi dan gusi…

Kenkadang aku ada gak terpikir…biler la perangai buruk ni nak berenti…berjalan aje dah 2 jam..hasil 5.00 jer…kalau siang..maunyer makan hari…uihh! mane ada orang yg sanggup nak layan kerenah aku nih?? * tau..tp tak INSAF!

Plan nak kemas barang2 dah jadi arena window shopping survey menyevey….. * opismate aku dah mesej..tak yah datang kat hotel..nanti dia settlekan..so, aku tak menipu mak ayah aku kan??

Ni yang malas nak jalan memalam…kan dah terkurang waktu tido….dah 12.15 am….huhuhuhuhu…malasnye nak bangun esokkkkkkk….. Errrkkk…terasa segar biji mata.. * teringat kat mesej kakak aku…

Istigfar banyak2..Tido tu adalah latihan untuk mati..jadi..janganlah berlatih sangat..

Errrr….aku tetap nak tidooooo..esok nk keje…..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.