Sunday, April 12, 2009

.: Inikah REVOLUSI?? :.

Benda yang paling best ialah OLIDEY..kerna ianyer membawa erti tak perlu memandang bumbung opis dan sudah pasti…kite betol2 jauh dari opis…marila kite tenangkan fikiran kiter...hehehehee...

Ianyer adalah hasil planning Ain n Rozie..whoaa…at last menjadik gak la arena percutian kami..hehehehe..* errr..kalo nak harapkan aku yg plan…memang tak jalan…me betol2 agak terbizi untuk 2 minggu lepas..huhuhuhu….

-------
02/04/09 : Khamis
Time : Jam menunjukkan pukul 7.30 lebih2 malam…
Status : giler letih…nak tito jer…keje tak henti2 * or aku yg saje membizikan diriku? Baju tak packing lagi..huhuhuhu

Current status : 9.30 malam….kemas baju…slow n malas…malasnye nak pergi…. * betol2 kemalasan alsebab ku kecapekan yg amat deh…

SMS ngan Rozie jap…ok..dia pom tak kemas gak lagi…

Zzzzzz…

------
03/04/09 : Jumaat
Time : Pagi…Jam menunjukkan pukul 7.00 lebih2…
Status : malas nak iron baju..ok..iron seluar jer…tudung pakai je yg sedia ada.. * betol2 rasa malas…ishh~!


Current status : tadaaaa..siap gak memacking baju bajan ku..sori Rozie..ku tak sempat pick up ur call dek kebizian mengemas n henpom ku terberada dalam beg ku…yelaa..nak naik bas jam 9 pagi..tp jam 830 ku masih terkedek2 mengemas barang…
Bukan senang nak packing even baju tak delah banyak sangat..huhuhuhuhu….


-------

Bile dah jumpe Rozie kat bus station..terus terasa… Semangat untuk berkem membara…gemuruh jiwa…waakkakakaaa….yo yo oiii jerrr…

Ain sedia menunggu kami di Kuantan…Fipah tiba dari Klang, 15 minit after kami sampai di Terminal Teruntum… Dora the explorer…hoyea!!! Hoyeaaa!!!


02/04/09 : Jumaat
Time : Petang
Status : meronda di East Coast Mall..kebizian untuk bergambaran..sampaikan orang naik heran…DATANG DARI GUA MANER LA MINAH2 NIH…wakakakkaa..


Ada kami kisah?? No hal la..lagipom dah lama sangat tak ketemu..hampir bertahun2 tau..


What's the next activities?? – Makan makan sebab betol2 dah lapar…


Nila tempat tido utk kiteorg…bile kami dah KAYA..nnti kami akan sewa hotel 5 star....hehhehehehee… * hasil cadangan ayah Ain..TQ


Kami sempat buat special video clip tau…tapi cam kelakar jer…Friendship kite dah berusia 9 tahun..ala laa laaa….

pic bunga jer : sebagai wakil diri kami...hehehehhee..

Kami belajar renang tau…. Our coach : Fipah..
Terasa amat kejakunan sekali…sebabnyer aku tak pernah mandi kolam yg open cenggini….SEGAN!
Yang pasti..kepanikan di dalam air dapat dileraikan sedikit demi sedikit…
Kolam ni kami yg punyer…wkakakaka…tak de orang pom time tuh…kami2 jer…

Next…acara SPA…tapi tak de gambar..sebab tak de pelepasan daripada LPFM…hehehhee..GILER~!


Window n shopping dengan tema : melabur la anda di semua kedai yg masih beroperasi…


Kem disambung dengan Confession of Shopaholic..whoaa..boleh la tahan kebestan cite nih… The girl with the green scarf…hehehehe…dia pilih kaler ijau u..suker suker..hehehe..

To Ain : sile gunekan credit card anda dengan penuh kejimatan eh..jangan sampai maksimum lagi…tak yah sedih2…

me : fipah : rozie : ain
At the end of the day… * terasa cam betol2 nak berpisah..sedeynyer….tamatlah kem motivasi kami selama 4 hari..hehehehe…

Small gathering yg begitu happening... Kan best kalau betol2 ada kem cenggini..Saya nak pergi lagiiiiiiiii….
* inilah sebab musabab saya cuti kawan2...hehehehee...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.