Sunday, May 31, 2009

.: Taip Tercepat :.

OPSSS~! giler lama tak bukak blog n YM...sampaikan leh terlupe password YM..hehehe..

Kebizian amat untuk dua minggu ini dan tak boleh di huraikan dengan mata kasar..ops~! sorii..taip tercepat cepat nih... lepaskan gian tulis blog...wkakakakaka...

Urmmm...ok ok... rasa amat gumbira n epi yang amat sangat... juga tak boleh nak explain camne rasanyer apabila Induksi selesai..memang sesuatu yg AMAT di tunggu tunggu 28 Mei = last induksi...FUH~! lega...Alhamdulillah.. cam ucapan menang ape ntah...

Bukan senang nak layan kerenah manusia manusia di alam ini...hehehhe...it's ok..biasa la tu..nama pom manusia... macam macam yg kite boleh belajar dari kerenah kerenah mereka..



After induksi... gaya bebas amatlah dialu alu kan...


Thanks a lot..sebab dah banyak nolong kami...lenkali leh tolong lagi ek..hehehhe..


Kak Dalina n MaR (budak praktikal) - sebahagian mereka yg banyak membantu dari macam sudut...kiri dan kanan..atas n belakang...bantuan fizikal mu amat dihargai...



Untuk korang seme...terimalah riben ijau ni tanda terima kasih for eberiting...

Urmm..ok la..kebizian masih tak berpenghujung...
Got to go sebab dah terima pesanan my bro untuk makan SCT.. sedap tau sotong celup tepung..
Slrpppp~!!! yami yami~!!!!

Sekian:
Gadis Latihan

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.