Tuesday, June 23, 2009

.: Cerita Seorang Lelaki :.

Semua orang ada anak sedara kan? urmm..ada juga tak..hehehe...tp tak pe...

Tadi siang...dapat SMS dari abang aku...macam biasa...kalau tak hal penting...mesti pasal anak anak dia...berSMS la dengan abang aku...

Nur Alya Damia (Dada) + Nur Alya Imanina (Nina)

Salam...Nina dapat nombor 2...tapi kelas ke 3....Damia pom nombor 2 jugak tapi 10A...itu hari nombor 2 gak n 10A gak.... * cam tetibe je sms ni kan? hehehhee...

Lupe nak bagitau...Dada dapat nombor 1 kat sekolah agama...30hb dapat markah....ni tengah jumpa ngan ustazah dia... * sempat lagi sms tu..hehehee

Apala kakak nih...peluk kuat sangat...Nabiha nak bernafas pom tak boleh...huuhuhuh...
Akak geram kat Biha..sebab Biha kecik lagi...hehehehehe


Dah banyak mana dah pergi hantar kursus....untuk bekal masa depan....
* time ni konpius sikit...kursus aku or kursus anak anak dia...hehehehe....owh~! ok..kursus anak anak dia...kikiki...


Nur Alya Nabiha + Ayah

* last year punye pic....di MMS kan oleh abang aku

Adik dia lagilah kelakar * refer pada Nabiha ok~! Orang nak pergi mengaji....dia pom sibuk nak pergi mengaji...mintak beg n tudung...pergi hantar sama kakak kakak dia pi mengaji...

La ni...kalau nak pergi jenjalan...dia mesti cari tudung dulu...lepas balik jalan jalan...dia akan tanggalkan tudung tu sendiri...Betol betol macam orang tua....

Ok lah...nanti nanti kite sambung balik...

Tettt~!!


Me :
Kalau dengar cite anak anak dari orang pompuan..biasa..tapi kalau dengar cite dari lelaki...cam suwit je kan?? hehehhee.... * jangan marah ek akak aku.. Yang pasti, semua ibu bapa nak yang the best untuk anak anak dia... :D

Nanti ada masa..aku update lagi cite cite anak buah aku yg lain...

1 comment:

  1. Btul tu...macam concern sangat orang laki tu..hehehhe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.