Wednesday, June 17, 2009

.: Dibedil Vitamin M :.

1
: esok macam biasa... mencari sesuap nasi...pas tu...kene pergi berjuang menjayakan kusus..dah lama tak keluar umah untuk masa yang lama.. barang pom tak kemas lagi...sumbat sumbat jela dalam plastik...Uarghhh~! Nak tulung saya tak?? huhuhu...

2
: duk melangut macam tak reti penat...adik aku dah sound...ayah aku dah menjerit...auuuuwww~! Laaa...ayah aku dah tido laa...bestnyer~!!!

3
: terasa seksa nak kuor rumah...sindrom ni selalu je berlaku time nak pergi ke mana mana...homesick la aku....owh~!

4
: weekend tak akan ada untuk minggu nih..so plan dah bertukaran secara cepat dan tuntas...urm~!

5
: YM berubah menjadi mongok...teruknyer..ape nih?? entah..

6
: menjadi seronot jikalau adik aku yg mana seorang pencuci pinggan mangkuk...boleh membawa pulang rojak keling...keling?? sensitipnyer...rojak ayam..ok~!

7
: Baju belom iron lagi maa... arghhh~! seksanyer...umpama nak kene pikul lori jer...

8
: SMS dah pending... idea sangkut~!

9
: emel emel dah penuh..folder dah sarat...bile nak memenuhkan inbox insan insan opis ek?? just wait n menyampah ok~!

10
: 3 hari = 3 tahun.... Vitamin R..i need ur help~! huhuhuhu.. kite belasah M cukup cukup...

11
: malas malas malas dan malas...

12
: malas maaa....errrr...nampak sangat teruk malas amat aku nih... Uh~!

bedilan Vitamin M adakala membantutkan macam macam hal...errr...ada anti virus yg best tak??

Esok....insyaallah Vitamin R akan ajak dating...hehehehhee...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.