Sunday, June 7, 2009

.: Kenduri Marathon II :.


Status : Late Entry

Ok..kite sambungan cerita KM I..

Pagi Sabtu terus jer bergerak ke Jengka..


Sasha n Fiya : ada masa kite jumpe lagi eh..

Even kami ada talian hayat berupa peta untuk ke rumah Fipah, tapi still konpius…either betol or tak jalan yg kami lalui..cam explorace pom ada..hehehe..

Untuk elakkan sesat..senang cite, berenti n tanya jer orang kampong..mane arah Jengka 4..boleh tahan jauh felda nih…penat kaki duk menekan clutch…kereta manual katakan..hehehe…

Selamat sampai lebih kurang tengahari…sampai sampai Zizie n family dia dah pom sampai, Naa n family mertua dia pom sama…June…Ain n frenz..havoc bile jumpe reramai…cume Kak Zie jer yg tak sampai sampai..masih ada kat highway Karak lagi..so, kami tak sempat jumpa dia…

Dah macam reunion la pulaks...yela, dah lama tak sesama camnih lepas abes study dolu dolu..


Fipah aka Erra Fazira..hehehhe..lepas je nikah, terus bersiap tuk bersanding…

Bukan senang nak bergambar ngan artis nih...hehehhee



Wan n Fipah… Pink Sasa dah jadi reality…


Duduk leklok June..hehehe..


Jadi Pink Panther utk Ratu Sehari..hehehe…



Sorang dah kawen..tinggal lagi tiga…tiga dah…dah ape?? Dah nak balik pom time nih…

Terus jer balik ke Kemaman… kazen aku offer diri untuk jadi mak supir… best leh rileks jer kat sebelah..hehehe..

Sampai ke Kemaman…hantar jer kazen aku..pastu terus ke operasi lain : pi amek anak anak buah aku balik ke Terengganu…drive lagi..owh~! memang memenatkan…naik sengal lutut den…

Sampai sampai..dalam 830 malam…abang aku dah pom selamat sampai dari Shah Alam…

Dah sampai umah..barulah perasan..kaki anak buah aku terlekat cantik kat cermin..urmm~! Free show..hikhikhik…..

Kisah marathon masih tak berpenghujung lagi tau…hehhehee…

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.