Sunday, June 7, 2009

.: Kenduri Marathon III :.

Sambung je cite kite..hehehe...
Kena curi curik blogging..dah la memalam buta nih...

Masuk kejer untuk sehari…pas tu..cuti…

Operasi seterusnyer menuju ke Pasir Puteh, Kelantan… 1st time drive ke Kelantan dengan kereta..biasa naik bas free jer…

Kali ni kene lebih alert lagi…almaklumlah, kali ni pergi ngan mak aku..so, dua dua memang blur bab bab jalan, so aku kene concentrate..ecewah~! jawab exam pom tak macam nih…huhuhuhu...


Baya aka Ratu Kebaya…rakan seperjuangan untuk aku shooting..pas ni kene cari kawan lain…

Semuanyer ijau... cantik kan?? i likeee..

Errr...kehijauan turut menyelaputi mak aku…wkakakkaa…

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.