Wednesday, June 10, 2009

.: Kenduri Marathon IV :.

Lagi cite pasal kenduri yg telah kami harung…* HARUNG bukan HARUN ok~!… dua dua nama Akmal..hehehe…So, planning yg baik menjamin kecepatan untuk sampai dan juga masa…hehehe…

So, 1st kite terus jer ke Kuala Berang…terlajak jugak sebelum sampai tapi tak per, sebab at last kami jumpe rumah si ratu sehari..hehhee…



Akmal..si kecil molek…memula kenal sebab futsal sesama…* kalau tak silap la…


Tema : hijau kekelabuan..Errr..betol ke tak nih? Aku rasa la..hehehhee…


Dari Kuala Berang, terus bergerak ke rumah Akmal juga…* nama aje sama..tp lelain ayah..hehehe…
Kunun kunun nak cepat… Kami amek jalan kampong, last last konpius..tak tau nak jalan arah mana…* TQ pada makcik gerai yg sudi tolong kami..

Sampai sampai je kat umah pengantin..terus jer balun air sirap..Arghhhh~! Air yg paling sedap di alam maya ini…wkakakakkaaa….saya dahaga amat la….Tambah lagi boleh??

Urmmm..hijau lagi…ramai betol tema hijau ini tahun…


Bersama si Ratu Sehari…time ni tak sanding pom lagi…


Cantik kan?


Kami dah kenyang..so kami nak balik lah pulaks…

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.