Friday, June 26, 2009

.: Konklusi 2 hari 1/2 :.

Sebelum Khamis
Perjalanan anak seni sememangnye agak berliku...uHh! silap...perjalanan harian kite sememangnya tidak boleh diduga....contoh mudah:

Hasil ajaran guru seni semasa di sekolah rendah telah berjaya kami aplikasikan ke dunia sebenar....aku pom tak menyangka akan TERJEBAK sama dalam konspirasi itu....namun, bak kata pepatah...buat jahat beramai ramai...hehehehhee...

Syok tau menyonteng frame gambar....wkakakkakakkaa....hampes~! 16 ribu kali hampes....Aktiviti tak bermoral adakala cepat dihidu...hehehhe....

Tak pasal pasal kene SOUND...baek punyer....giler kecut takut amat...muke panas tau~! tak sanggup nak tengok manusia manusia disekeliling opis....serasa macam dah membunuh jerung....erkk~! Maunyer tak, frame penting tu... * time ni dah tak takut dah...cam kelakar ada la...hikhikhikkk....

Yang paling best...Tok Ketua + Asst. terlepas dengan cara yang amat licik sekali....cet! untuk mereka yang tertangkap itu...redho ajela....

Note : sememangnyer cerita ini di abstrakkan demi menjaga nama baik kami yang sememangnye innocent yg telah tercemar....Errr...yang pasti ada hikmah disebalik kenakalan kami....frame tu dah selamat diletakkan di tempat sepatutnyer...kalau tak, merata rata la letakknyer...

Khamis
Best tau dapat adiah....dah lama tak dapat hadiah...woit~! menipu...yang Dali bagi keychain Philippine itu ape? yang kazen ko bagi keychain butterfly tu aper?? OOO...eh...hehehhee...tq sayang korang...eces~! errr....keychain butterfly ker?

Yang cantik molek suwit muwit ni...khas untuk orang yang dapat baby aje...nak hadiah ni...syarat dia adalah baby...hehhehee...

Tadaaa...nilah adiah besday kite...cantik kan? Korang ye kan aje lah... :D
Yang ni, tak de baby pom boleh dapat tau...

Semua ni hasil aktiviti kelab pejabat kami...so, pada korang yang kelab nye hidup malu mati tak mau tu....Errr...opis korang pom ada kelab gak kan?

Oleh kerana, semalam adalah last day bagi budak budak sukan * budak kontrak n juga budak praktikal yang dapat further study.... maka kami rakyat Malaysia...berikrar...banyak la kamu...Kami ada la buat makan makan sikit untuk rai mereka mereka ini...sebetulnye lebih kepada kebetulan la....majlis ni dah lama nak di buat...tapi asyik tertangguh aje...ada hikmah disetiap kejadian...urmmm...

Bergambar secara beramai ramai bermotifkan ala ala 60 an...gaya yang akan menjadi bahan gelak untuk 10 15 tahun akan datang...lalalala....

Jumaat
Sepanjang hari agak membosankan...nasib baik kazen aku datang umah lepak lepak sampai petang...errr...lepak dalam 3 jam aje...

Lewat petang..rutin biasa, melawat tapak pasar malam...Ulih kerana, last week aku tak ada kat umah....so, edisi membalas dendam kite laksanakan....hehehe....Dah penuh tangan membeli makanan, barulah reti nak balik....

Dan yg pasti, dah lama tak beli cd haram, yela...dorang lambat kuarkan cd cd nih...tp yg pelik, cepat pulak cd T2 ni kuar...Psstt~! pada korang yang budiman, jangan tiru aku tau......wkakakaka....pusing 360 barulah jumpe ngan cd cd haram ni semua....


Fakta : RM5 aje....cite yang tengah hot kat market...oleh kerna kampong aku tak de pawagam..so, kite layan cd ajelah...tapi yang pasti...aku hanya bertahan less than 35 minutes...huhuhuhu....subtitles mengarut bagai la...penat duk gelak...yg tu je aku ingat pasal TRANSFORMERS 2 nih....

Jumaat malam
Beria ia misi mencari si buah wangi di Pasar Payang...namun, kuciwa yang kami terima...betol betol bersemangat tau nak cari durian...dah la kami pergi 3 beradik....malam malam pulak tu...hasil yg kami dapat...dapat tengok pak cik pak cik sibok duk mengira hasilan dorang...owh~! teramat kuciwa...kulit durian pom kami tak nampak tau...

Tettt~!! 2 hari 1/2 dah cukop...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.