Saturday, June 27, 2009

.: Layan :.

Situasi : Masih lagi diselubungi rasa kekenyangan lantaran keinginan untuk menikmati si buah wangi telah pom tercapai...

Kata gambar : kelihatan durian yang tersenyum riang sebelum ditetak dengan kapak dan telah selamat menjadi mangsa santapan kami anak beranak...rasanye begitu rasa sekali...Alhamdulillah...

Note : Thanks untuk kazen aku yang sudi dan faham akan luahan inginan kami... 2 3 tempat kami survey untuk dapatkan the best price n of course 'quality' untuk buah yang akan kami makan nanti...Kalau tak survey, mati mati kene tipu....Jadi, biar lambat asal selamat...hehehhee... * Err....teror gak eh kazen aku wat emergency brake depan penjual durian...hhihihihi....

OO la la...perut dah kenyang....mata dah kantuk...namun, demi menyahut seruan kerajaan dalam kempen membaca dan ditambah lagi dengan keterukan aku yang makin teruk dalam pembacaan, maka sanggup lah aku untuk melayan novel nih pada malam nih... * sebahagian dari hasil pinjaman kazen aku kat public library...Kalau harapkan aku...free reading kat kedai boleh la....hehehhehe....

Dah berabad lama tak layan novel....start membaca petang tadi...tu pom slow semacam jer...nak kata mengeja...macam membaca...namun yang pasti dan teramat pasti...baru page 5 tau...wakakaaaaa.....tak tau la bile boleh habis nih....Apapun...diharapkan akan lebih banyak membaca untuk 6 bulan terakhir 2009 ini...

1 comment:

Terima kasih atas pandangan.