Friday, July 3, 2009

.: Dah 4 tahun :.

Urrrmmm....

Belum buat lagi
  • reply sms abang aku....sebab time dapat sms....aku dah tido...
  • mengadu kat kakak aku.... :(
  • cari sepupu aku.... tujuannye sama seperti para ke 2...namun lain versinye...
  • Owhhh~!
Dah subuh dah....bukan nak menulis sangat....tapi mata dah tak ngantuk....perasaan dah tak de perasaan...pernah rasa tak? Tak? tak pe...tak penting pom...mengarut kamu nih~! Yerp~!

3 Julai 2009 - 4 tahun dah...tak ada kaitan dengan ke emoan di atas tu...tapi ada kaitan dengan jessica alba.. tipu~! yelah yelah...

Ok...ape? urmm...tak tau nak tulis camne la non...dah berapa lame korang keje? Ikhlas, aku tak ada niat pom nak tanya soalan ni kat korang....tapi tak pela...jawab je dalam hati...

Syukur, hari ni dah genap 4 tahun aku keje sebagai pembancuh air * amatur ye...pro masih jauh nak di kejar.... dah macam-macam benda aku rasa... aku rasa ni la entri paling mengarut kot....tapi sebelum ni pom mengarut juga dik...ooo...hehehhe...

Jap aku cari gambar jap eh...nak tunjuk kat korang ni la tempat keje aku.... * sori...banyak sangat gambar....aku tak sempat nak 5s kan folder-folder aku...

Jumpe pom...hehehe...nila sebahagian bangunan tempat aku keje...tunjuk sikit jelah, nak tunjuk semua...tak boleh...besar sangat. betol! aku tak tipu. Biasa kan, kalau dah jam 7 pm...kad aku dah tak boleh nak access pintu besar...sebab kad aku bukan untuk 24hr...office hour je...so, nak tak nak..tingkap tu la menjadi saksi lompatan keras aku...wakakkaka...tingkap yang tengah terbuka tu la...buat blur la pulak...ish!

Ala...tak susah...korang buka aja tingkap atas tu...tolak luas-luas, agak-agak ngam dengan body korang...pastu, lompatlah...ekekke...kalau berhigh heel pom, still boleh. tapi step tu korang kene buat betol-betol, takut terseliuh kaki tu. sakit non...kalau tak, korang kene naik balik lepas tu korang turun la melalui pintu lain...aku sayang masa aku...ditambah lagi dengan kemalasan yang menggunung...jadi, aku pilih lompatan nih! pernah buat lompat bintang tak?

Simple : moga keje aku bertambah baik dari hari ke hari...jadi pekerja yang smart...nak sangat tau...huhuhu...jangan menderhaka kepada bos...hehehe...ampun bos! moga rezeki yang aku dapat, diberkati...jadi anak yang baik...

3 comments:

  1. huh!!!????
    biar benar kamu melompat keluar dari office..hari2 ker

    ReplyDelete
  2. hello Pulis!! Ada orang nak buat cobaan merompak!!

    ReplyDelete
  3. Mala :
    wakkakakkaaa...betol, lompat je dari tingkap tu...kalau pakai baju kurung, masih boleh lompat..tingkap tu, takdelah tinggi mane...

    bkn hari2..kdg2 je, kalau balik jam 7pm..tu la salah 1 cara..heheh

    Tedi:
    hahahaaa...rompak kucen ko boleh?

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.