Wednesday, July 8, 2009

.: Demi Roti John :.

Ha ha ha !! Mengong jap...terus enter tapi tak sempat nak tulis < abaikan!

Malu tak agak-agak kalau pergi beli barang dengan duit syiling? Errr...aku malu..kadang-kadang je tak malu...hehehhe..

Adek aku hangen betol bile mana aku bagi duit syiling untuk beli roti john...hahahaa...
Roti john kan RM2.50...siries tak ada duit kertas dalam wallet...Eh bohong! ada...tapi yang ada pun duit baru...tu pun singgit je...lepas tu ada note 2 inggit tapi sayang nak gune...sebab duit tu koleksi aku...eh! sekarang ni dah susah nak cari note 2 inggit tau...hehehe..nak tak nak kene la gunekan duit syiling yang ada...

Adek aku : Amenda duit-duit syiling nih?? * Bengang
Me : Seposen...dua posen...lapan posen...
Adek aku : Bak mai je lima posen tu...
Me : Tak leh...tu duit kilat * aku kumpul duit kilat-kilat tau...ala..duit baru senang cite maa...hahahhaa...sayang nak gune...
Adek aku : Ces! sama je la...
Me : Hahahahaaa....suke ati aku lah...

Adek aku : Uhhh! nanti orang cakap...teruknyer budak nih~!!!
Me : Hihihihi....pedulikan...janji beli je aku roti john...hehhee... * ko ingat kakak ko kaya sangat ker?? Ceh! tak lepas gak nak menGEPOW adek aku..uh!

P/s: Sayangilah duit syiling anda...kerna ianya begitu berharga.. Roti john pasar malam BEST~! Iklan ditaja oleh: Hok Lim

3 comments:

  1. eh eh.. 5 sen pun boleh.. janji bayau!! klu org yg jual roti john tu memekak.... ko ckp dgn di.. nak ke tak nak?? x nak dah! roti john free.. ekekekek

    ReplyDelete
  2. eh u org yg jual tu lagi suka rasanya kalau byr dgn duit syiling.. takyah derang nak tukar2 kat bank tau hehe..
    alamak sama la i pun suka kumpul duit kilat2..cantik..suka tgk..hehe.. skang dah tak kumpul..nanti balik mesia nak start balik la yg kumpul dulu dah masuk bank hehe..tapi ada tinggal satu yg kilat wat kenangan kui2..

    ReplyDelete
  3. Tedi:
    bukan janji bayar...tapi janji cukup..wkakakakaa...

    Hanis:
    Urm..kalau RM2.50 may be ok lagi...kalau RM33.35..jenuh nak bawa tu...hehhehe...
    bagus2! masuk bank..kenangan? hehehhe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.