Sunday, July 12, 2009

.: Evian - Live Young :.

Hahahaa...klakar but still comey tak hengat~! Sape sape yang tengok berita malam tadi, of course tertengok video yang tersangat selamba ini...

95% - percaya yg dia gunakan baby betol
Status : Kekaguman amat

99% - so eksaited
Status : Kelipan mata kaku untuk beberapa jam..ces! menipu..beberapa saat je la...

97% - sangat suke terasa bling bling seketika
Status - tersengih dalam keadaan traffic bergerak bebas

83% - nak join baby ni nari
Status - tak boleh, dah over age

Wakakkakaa....selowwwww...
Status - camne leh tak terfikir yang dorang gune kecanggihan teknologi untuk hasilkan video yang cool ini...seb baek at the end dia ada tunjuk tau...wkakakakkaa....mungkin boleh dimaafkan alsebab aku budak masih belajar...Ces~! orang tua rupernyer yg menyelindungkan diri disebalik ini semua....wkakakaka...

Ingin nonton?? >> sile klik comey ini stress anda akan menurun..hik hik hik

Err...Siler dapatkan Evian di Guardians di tepi umah anda.. :D

2 comments:

  1. kiut miut!! kalau sume baby cenggitu.. tak terkejo mak bapak!!

    ReplyDelete
  2. hahahhaa...comey kan? dah boleh buat satu team bola.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.