Saturday, July 25, 2009

.: Jom Bundle! :.

Hehehe..Mama Shasha n Fiya (mamaS&F) suka sangat akan bundle..dah memacam dia beli eg: baju dan juga bear..harga dia jangan cakap la..memang walla dik! paling best RM5 pun dah boleh dapat sehelai baju yg anggun..hehehhe... * aku juga dah miliki sehelai baju bundle..selepas was-was ku hilang...wakkakakakaaa...cantik sangat..namun, tak pernah nak pakai..

Eh! ni plan kami yg asal la..namun lain jadinye * uh..berjela cite pasal bundle..huhuhuhu...

Alih alih, semalam..kami merewang aja di pantai.. * angkat kening


Preng!! Vroomm!! wau..motor kecik tapi bunyi bingit giler..paling best time dorang amek lap..wakakkakakaa...cam terkedek kedek aja motor nih...tak tahan nengoknyer..bantai je la gelak..cam toyol naik motor...wakakkakakka... * tak dapat tengok F1 kat sepang, tengok yg ni dah kire aci la kan?

Jalan jalan tengok pameran..kebetulan ada pameran tentera darat kot and malam nye akan diadakan TATU..wau! mamaS&F cakap best..so, nak pergiiiiii!

Berpura pura ku bahagia..namun hakikatnyer, terasa nak hempas aja si Shasha nih, berat nak pengsan aku dibuatnyer.."Enak.." banyak la dia punye penat! primadona betol budak nih..tapi tak pe lah, bermuka-muka aja la dengan budak nih..dukung laa sat..pastu, janjikan nak beli eskrem...hahahaa..terus je hilang dia punye penat! boleh aja berjalan...Tengok..pentas anak wayang betol kamu nih.. * Bersama sama dengan mak su dan mak teh aku...mak aku tak kan layan benda benda cam nih..

Ha..yang ni pulak, kebetulan ada Asian Watercross Super Sup Terengganu 2009.. * haaa..dah lama tak tengok Safie Sali...wkakakkaaa...tetibe jer..n yes! dia dah sumbat satu gol untuk Selangor..Ok sambung, suke sangat buat iklan terkezut cenggitu..di lain ruang, ada beach soccer..nampak cam best jer..rewang rewang lagi dan aktiviti rewang di sambung malam...

Status : break for TATU

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.