Friday, July 3, 2009

.: Kucen lagi :.

Bajet posting 1 je cite kucen...tapi, tak pelah...yang ni yang last kot...ehehehe...gambar ni sebenarnye aku amek last year but i like this pic soooo much~! Jangan ingat orang tak suke kucen, tak suke amek gambar kucen tau...eh-eh, teremo tetibe nih, awat non?? hehehe...tak delah, mane ada emo...excited ni...meh nak cite pasal gambar-gambar ni seme...

Kunun-kunun nak jadi photographer bajetnyer, amek la pic dari jarak dekat...betol-betol zoom kat muke dia aje...

Rumput tu mencantikkan lagi pic nih...kucen tu of course la comey...hehehe...

Yang ni candid...kucen ni tak sedar aku amek gambar dia...

Pandai pom dia dongak...hehehee...tapi muke tu masam la pulak...

Yang ni paling aku tak tahan nak gelak...kucen ni nak berak rerupenye....dah jumpe tanah lapang, terus je dia kaiskan tanah tu buat lubang...wakakakkaa...kalau aku tau, aku biar dia melepas dulu...pastu, barulah aku amek gambar dia...barulah dia leh senyum-senyum...hehehe...


3 comments:

  1. aku pun x thn tgk gambo last tu.. aku ingatkan die termenung pkkan masa depan dia.. he he he

    ReplyDelete
  2. Wiih imut banget tuuh kucingnya,,tapi kook engak seperti dirawat siih..padahal narsis banget lhoo kalo dipoto apalagi kalo sudah jadi artis hehehe..tapi sayangnya kucing kontras sama Hamster,,mumpung belum dimakan kabuuuur...
    Salam silaturahmi,,kalo ada waktu mampir kekandang aku yaak..oke

    ReplyDelete
  3. Tedi:
    hahahaa...

    HC:
    Errr...tak faham....hehehehe
    btw, salam silaturrahim.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.