Friday, July 17, 2009

.: Macam badut :.

Adus! sungguh tak selesa pabila selesema ini..nak kata demam, tak..ok je..lagipom jarang sangat-sangat diserang demam..tak habes-habes dengan ouch chum~!..sampaikan idung dah naik merah..n dah macam badut dah...airmata asyek kuar jer..bukan nangis pom...mungkin panas kepala kot..entah la..malas nak fikir...berblogging dengan tak ada perasaan! Aaarrr~!!! report tak siap siap lagi nih..hu hu hu..menci laaaa...

Op ye! well, Alhamdulillah..kakakku Oh! Maria dah pom selamat bersalin petang tadi...disebabkan ada masalah..jalan tak terbuka bukak..nak tak nak..terpaksalah membedahkan diri..yang penting semuanye dah selamat..baby boy dah tengok dunia...Owh~! belom lagi laa...so far, masih ada kat wad lagi...mungkin esok or lusa baru leh balek kot...

Apapom..petang tadi, sempat la juga akak aku merealisasikan birthday party untuk anak dia..simple aje..makan makanan..minum minuman..urm, sempat gak adiahkan si Fiya sepasang baju yang simple je..membeli dalam keadaan kalut dan tak berapa nak aman..rushing! * sori, aku ramai kakak..hehhehehe...

Adalea Nur Saffiya - 11 Julai 2009 - genap 1 tahun...
Uh~! tak tau pape lagi nih...muke pom blur semacam jer...hahaha...selalu sangat buat muke berkerut..kenkadang aku konpius gak...pe la budak ni fikir, tak kan masalah negara kot! tapi memang selalu berkerut la..ish!

Birthday girl...sedikit luka kat muka...bergaduh ngan otomen...hehehe..tak lah! jatuh..dahla jatuh, kepala plak hempap kat pasu...pasu cedera parah...retak berbelah belah...pasu leh pecah? isk!..tak tau la camne leh jatuh.. * makcik tak prihatin...tak dengar cite leklok..hehhehe...kat kepala Fiya, leh tahan panjang gak lukanyer...hampir sejengkal..sian Fiya...

Lepas lepas makan...acara bergambar gambar..oleh sebab banyak sangat anak anak bear..maka kami..amek sorang satu..ha..posinglah ikut mana nak posing...free style! bear yang dipegang aku sungguh comey sekali tau..tp sayang...kami terpaksa crop kepala kami..segan la dah tua tua pegang bear....wkakakakkaa...comey ape!

** Tensen kan kalau nak bersin tapi tak jadi...huhuhu...

2 comments:

  1. bertambah seorang lagi anak sedara. tahniah..
    happy besdey baby... 1 taon ek.. dah pandai potong kek.. heehehe

    ReplyDelete
  2. hihihi..tq..
    jap lg nak pi tengok nih..

    dia tkg pegang pisau je..akak dia yg ngada2 nk potong..huh!

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.