Sunday, July 26, 2009

.: Saya saket~! :.

Kehadapan MPS kepunyaan tuan saya...dimulakan dengan salam.. * oo..camni rupe MPS dia eh..

Gara gara mencium kete orang kat depan * cium tanpa rela tau..saya diserang saket saket..badan saya dah tak berapa nak fit cam dulu..malam semalam kan, badan saya terasa sungguh sengal..Betol kata orang, mula mula kene, tak saket..dah berjam jam barulah terasa saket~! Owh saya terpaksa menahan saket itu seorang diri..seksa tau!

Dah la si Aida letakkan saya kat luar..ape punye tuan la..naseb baek pompuan..kalau lelaki, dah lama saya ajar cecukup~! ajar macam mana sejuknyer duduk di bawah embunan malam..Alo cik kak! tapi saya sayang tuan saya...wkakakakaa * ayat kaver, nanti tuan saya kecik ati..

Tengok, dia dah bawa saya jumpe dengan Doktol..Doktol tu baek tau..dia pasangkan steteskop kat tayar saya ni..tengok..cam unik kan? korang pernah buat camni tak??

Ni adalah sebahagian bacaan penyakit saya..yang merah tu menandakan saya perlu di ubati..
dah banyak juga yang lari..maksud saya tayar nilah..

Ubat yang Doktol kasi : Camber * bukan sup Campbell yang itu tau..yang tu nyami di makan..
Kos perubatan saya : RM60.00 tunai..tak boleh hutang tau..

Doktol test : cakap ok~!
Tuan saya test : say no~!!!! * dia cakap saya still mengong ke kiri...huhuhu..

Doktol test lagi sekali : cakap siap~!
Tuan saya : Urmmm..boleh la..

Psst!! saya tau tuan saya tak berapa nak puas hati..dia nak saya betol betol sehat~! tapi dia segan nak pergi komplen lagi sekali..tak nak kasi nampak dia punye keceriwitan...hehehe...yang pasti, saya dah rasa lebih baek dari semalam..ubat yang diberi agak membantu diri saya ini..terima kasih Hai O..Alhamdulillah..sekarang ni kehidupan kami dah semakin senang... Oh! silap..ni iklan yang tidak tuan saya sukai..sori!

Nak cite lagi nih..maklumla, 1st time merewang kat MPS tuan saya ni..
Tadi petang kan, tuan saya pergi beli barang kan..tup tup! ada lori dah belok saya * saya dah jerit kat driver lori tu..tapi dia pekak~! buat donno jer..manusia tak reti bahasa betol la..Akibatnyer, kami tak boleh blah dari situ..huh! tuan saya agak marah la jugak..tuan saya cakap.."mengong! agak agak ar kalau nak parking..menyusahkan orang aje lah!" sian kat tuan saya * ni bukan ayat bodek tau..ikhlas..

Dalam berminit minit jugala kami kat situ..yang paling saket ati, driver lori tu boleh lengah lengahkan masa..antu sepah betol la~!!!! Ok la, cakap banyak pom tak guna gak * pinjam ayat tuan saya jap.. :D

Nukilan hati by 1st love * saya la 1st love dia..psst! dah memang tabiat tuan saya bercit cat dengan saya..tetiap hari..bebel memacam..wkakkaka...biasanyer kami cakap sesama jer, tapi kali ni biarlah kami kongsikan perbualan kami ni yer! tapi ada yang off record...kata orang kan, rahsia keluarga...

* best ar cite Bujang Sepah silalaitamplom..

3 comments:

  1. dia bayar ganti rugi ke tak? bercium kan??

    ReplyDelete
  2. huu..pastu caner..teruk ke kete?

    ReplyDelete
  3. tedi:
    aku yg cium..aku la yg salah..tp kire settle aje la..sebab tak de pape...heheheh...

    wakkakaka..jahatnye den...

    hanis:
    Alhamdulillah..tak de pape..

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.