Monday, August 3, 2009

.: Kalau dah Jakun :.

Nape tetibe je kecoh pasal game? Kalau sebut game..sure, semua orang suke..nak nak game yang dalam pc kan? yang dalam lappy aku, tak pernah aku usik..yela, kalau dah bute game tu..ada kat depan mata pom tak kan ada gunenyer jugak! aku salute la pada orang orang yg pandai explore di mana itu game..yela, solitaire pom aku tak reti nak maen..he he he..

Nak dijadikan crite, petang semalam dah TERjebak dengan tak sengaja dalam arena game nih..best jugak rerupenyer.. * mar n yati, tolong jangan gelak!! Ada la member satu opis yang memang kepala IT aka tukang sponsor ini game..hehehe..yelah, sebelum ni dah pernah tengok bebudak opis dan adek aku main..ralit dorang ni maen...tapi sekadar tengok ajelah tanpa berperasaan.. :D

Balek awal sebab nak main game ikan...wkakakakkaa..cam tak berapa nak cerdik bunyinyer kan?

Donia saksikanlah! haa..ni nak riak nih..wakakkakaka..semalam after balek keje, lepas aje install game ni kat pc..terus ajer balun sampai la GAME OVER! not bad la bagi aku as a new user nih..ehem! 103, 154..tp hari ni..dapat below than 11,500 ajer...lepas tu terus KIOK! wakakakkakakaaa... * semalam tu, nasib aje kot! hihihi...

"Tengok, dah jauh dah aku maen.." adik aku suke berlagak pada kakaknye yang lemah..wakakakaa... * kiteorang saling continue aje level yg ada..

Adek aku amek turn..berlagak cakap kat aku..game ni kacang! ces!! takpe, esok aku penuhkan ED aku dengan game lain yang lagi meleleh..

Nak lagi best, kite kuatkan volume tu...CRUNCHHH!! * tak tau pulak ada bunyi..yela, tadi petang sound dia off!! hahahaha...sungguh nikmat dapat makan ikan ikan nih...wakkakaka..

* berkepit la dengan game ni untuk 2 3 hari, dah muak nanti..tak de cenggininyer..

4 comments:

  1. erk! minta tolong ubah perkataan Jakun itu kepada Gayat! ( Ini serius!) bimbang ada yag berkecil hati! kerana Jakun itu merupakan salah satu kaun minoriti di Malaysia :)

    * Aku jarang layan game. takut nanti addick.. ekekekke

    ReplyDelete
  2. kenapa apakah aku eja kelihatan lucah? pembetulan *addict!!

    ReplyDelete
  3. mm..nak d/l mana erk game tu???kat tenet cuma trial untuk sejam jer..huhuh...tulun ajar sket..huhuh...

    ReplyDelete
  4. tedi:
    o ye ker? ok2..aku gune DARAT la ye..

    "kalau dah darat!" uh! lagi dashyat dari ja*** hahahhaa...

    ina:
    tak reti donlod2 kat tenet nih..hehehhe...
    tak reti nak ajar, nak ke? nanti Kaida ym kan..senang je..copy je nanti...

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.