Thursday, August 27, 2009

.: tak bajet lagi :.

Ikutkan hati..malas nak sambung entri nih.. sebab semalam time nak balek umah, cakap cakap ngan orang yang kita respect..terasa cam.. urmmm..tapi tak pelah..sambung aje lah..tak de kene mengena dengan hidup dia pom..
15/08/2009 (Sabtu) - dalam 8 pagi terus ke tempat adik aku.. * lupe nama tempat..TUDM lumut kot..hehehhe...

Abang aku yang amek pic ni..jelas kekembangan idung adik aku..hehehe..maunyer tak, usaha menunjukkan hasil..

time ni baru sampai...ayah, adik, arwah mak..besan, anak anak buah..

dah berpindah tempat..so, memang clear amat la muka adik aku...tengah mengetuai team perbarisan dia..banyak pic yang kami amek termasuk video..tapi cukuplah, 3 pic ni aje yang di upload..

Lepas rindu dengan adik aku..yelah, dah hampir 5 bulan kot kami tak jumpa..start adik aku masuk TUDM bulan 3 kot kalau tak silap..sampai la bulan 8..mak aku memang eksaited sangat sangat time dapat jumpe adik aku.. * banyak pic candid yang aku amek..banyak sangat..tapi tak boleh nak di share..lagipom mak aku dah tak ada..so, rasa cam tak elok nak pamerkan gambar gambar dia cam tu..
Petang 15/08/2009 - Bertolak ke Beruas, Perak..pergi ke umah atuk akak ipar aku..cam biasa aje..abang aku kasi gula gula tak nak kasi aku mabuk..tapi naik kenderaan sendiri berbeza ngan naik bas.. :) so, tak de la pening pening..

adik aku, sempat pakai jubah..time amek jubah jer..sehari sebelum konvo..

Anugerah Ketua Jabatan..arwah mak aku tak sempat tengok hasil adik aku..
* ok lah, aku ikut hati..malas nak sambung cite tu.. hampir lupe cuti hari kebangsaan..seb baek ada orang tolong remind..huhuhu...


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.