Sunday, October 11, 2009

.: Dari jauh ku pohon maaf :.

He he he.. saje je letak tajuk lagu tu. Padahal tak de kaitan papepom. Nak cite pasal benda-benda lain, terasa cam..urmmmm, nanti la dulu. Cite tu tak penting sangat. Nak langsaikan dulu entri yang terhutang kat dalam draft ni.

Ada dua event yang tak sempat nak di sharekan dengan korang semua.. cewah~! Cam event ape je.. tapi tak dinafikan event ni sedikit sebanyak mengimbau kenangan.. syahdu la pulak.. dah la tengah hujan nih..

Sehari sebelum Anugerah Bintang Popular 2008.. uh! Tok sah ngengada..ok ok..sehari sebelum Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2008 (APC) ..bilemana orang tanya, ada keje tak? Bajet-bajet tak de keje, terus aje terima offer untuk menjadi seorang sukarelawan di meja pendaftaran.. he he he..



Bersama-sama sukarelawan negara yang lain di meja urusetia.. psst! Baru aje selesai keje-keje pendaftaran tau..


Ketibaan VIP yang diiringi oleh Y. Bhg. Prof./Tuan/puan masuk ke dewan * sempat lagi jadi tukang angkat signage kat depan meja..seb baek ringan..fuh!


Semua orang dah ada kat dalam, kami yang kat luar posing la dulu sebelum di nyahkan ke belakang dewan.. err.. gambar posing lain boleh kelik kat SINI YE


Kat belakang pentas lepas show..eh bukan! lepas APC

Time ni teringat terimbau betol la..sirius~! Terimbau betol la.. time aku dulu kan, arwah mak ada datang untuk APC ni.. datang tengok anak dia naek pentas.. eces! Malu saye.. kat depan tu la arwah mak kite duduk tau.. APC kali ni, tak de nampak la pulak sesape yang bawa partner memasing.. maybe tahun ni tak de kot..aishh! * tak tengok surat jemputan..

CONGRATS UNTUK SEMUA PENERIMA ANUGERAH

Sesudah aje APC.. terus aje prepare untuk kenduri raya peringkat masyarakat kerja.. di gerai kami ada sate tau.. tapi sold out! Serbu dek student! Ya ampun, berebut-rebut.. sampaikan dah naik konpius.. “bukan kenduri raya student lah”.. kesian kat staf lain yang tak dapat merasa sate.. pinggan pom abes tau, kuah sate apatah lagi..

Jiran lama.. tengah sibuk duk menuang kuah mi kari.. sedap! Sampai naek sendat perot ni tau.. Alhamdulillah..

Oh ye! Masa tak mengizinkan untuk bergambar lebih meriah sepertimana last year punyer.. pi mai pi mai.. lebih baek naik opis aje lah.. :)

2 comments:

Terima kasih atas pandangan.