Monday, October 12, 2009

.: Dunia Aida hari ini.. :.

* Macam tajuk cite kartun je..

Pepagi dah fikir masalah dunia..camne nak atasi eh? Berfikir secara duet bersama Miss Nor menjumpai satu penyelesaian.. terima dengan hati yang terbuka.. ralat tak yah nak habaq la noo.. ceq emosi ni.. ha ha ha..

Ternanges tetiba.. Sirius! Sedey betol bilemana melihat ayat sahabat di ruang YM di sana..

Benda paling lawak “janganlah sedey-sedey.. bla bla bla bla..” ha ha ha.. bile masa plak aku nanges pasal futsal? Pria-pria tak terhebat tersilap tafsir la plak.. pedulikan~!

# Keadaan mood masih merangkak-rangkak dan tidak stabil

Letusan gunung berapi mula meletus.. lahar-lahar kecil dikeluarkan bilemana melihat fail JILID 5.. di ulang JILID 5.. ulang lagi..malas nak ulang., saket ati betol.. dah naek letih..tapi tak bleh, kene jugak settlekan kesilapan tu.. ok! Done! Lagi sekali jadi cam nih, malas nak layan! * benda simple tapi betol-betol menggugat kesabaran dan mencabar tahap KEBELEBELAN aku.. mula la duk berpot pet pot pet.. terapi paling mujarab bagi aku.. malu aih! Mood berubah ke tahap empty!

Henpom plak tak de bateri.. adus! Gelap muka depan henpom aku.. tak de nyanyian Hujan feat Raihan.. tak de ringtone sms yang comey di pendengaran telinga.. tak de.. henpom take a break! Call ayahanda menggunakan talian hayat.. mohon pengambilan anakanda di opis.. * seb baek ingat nombor tau..

Kehangenan memuncak… napelah Adek 2 aku tak bawa helmet???? ARRRGHHHHHHH.. jeritan batinku.. * betol betol emo .. jawabnye “lenkali pegang la helmet tu..” uh! Eeee..geram amat.. merempit jua aku akhirnyer.. dah la bukan jalan kampong nak oooii..makan 15 minit la jugak buat aksi berani mati tu..segan kat lelaki sebelah, dia pakai helmet tau even nampak brutal.. ha ha ha..

Sampai aje umah.. dah betol-betol macam rumah bujang.. macam rumah baru pindah pom ada.. Adek 2 aku punye pasal la tu.. tak pe, nanti dia kemaskan balek..

Lewat petang tadi, benda yang tak disangka.. YEAYYYY!!! Abang 2 balek.. akak terkezut la jugak tau.. dia cakap dah start keje kat Kuala Terengganu esok pagi.. HAAA?? Cepatnye.. dah resign dah dari Proton.. ni betol-betol dah jadi geng bujangan..

2 jam sebelum 12 malam… sile tadah telinga untuk diperiksa oleh Abang 2.. ha ha ha .. memula, Adek 4 – Adek 1 – Adek 2 – Me
Result: ha ha ha… aku ok aje.. wakakakakka.. tak senonoh betol la..

KataHati: nak emo jap je, nak ok pom jap je..terapi yang paling best adalah bersama keluarga..

3 comments:

Terima kasih atas pandangan.