Tuesday, October 20, 2009

.: Moh berchenta! :.

Berchenta ngan sape? ngan netball.. huh! tak best langsung.. ha ha ha..

Maseh dalam kecapekan kecilan akibat training netball tadi petang.. capek la kunun.. kunun ajerlah! Sirius.. tak in langsung ngan netball.. fuh! penat tak hengat.. baru training 2 3 kali dah bising.. ape da kamu nih.. ok! ok!

Weekend ni akan ada lagi acara sukan yang maseh belum diperagakan di pentas wayang.. nak ketawa pom ada..

Malu pada anak buah sendiri.. siap jadi 'C' lagi.. mak cik sendiri tak reti nak maen netball.. dah la banyak peraturan.. lemah betol la neng! Ini tak boleh, itu tak boleh.. ha ha ha.. last maen netball.. urmmm, mungkin time sekolah rendah kot.. time tu, manelah tau ape rule and regulations dia.. maen taraammmm aje…

So guys! Dunt wuri eh.. me dah standby dah jadi reserve.. ha ha ha ha.. kene belajar lagi la.. malu wes! Eh! Ok what kalau jadi tukang buat air kan? I think its better than nothing.. urmmm.. good idea! Ha ha ha ha.. * sorok muka..

My idol.. Angah.. wau! terer ar.. tengok kasut la kan??? pssstttt! ntah-ntah reserve aje anak buah aku ni kan? ha ha ha ha..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.