Thursday, October 22, 2009

.: Nak tito.. :.

Hahahahhahaa... kedengaran agak mengada-ngada betol la.
Sirius! nak tito.
Tapi tak bleh tito lagi.

Esok keje.
Konpem mangun lambat.
Harus menyesal esok pagi nih. Haishhh!
Tapi tak pe, nanti abang aku tolong kejutkan. Ha ha ha.
"Dah lammmmaaaaaaaaaa tak tito lambat cenggini".
Ala, suara dah macam Ikmal nih.
Ops! baru aje nonton cd rompakan 'Syurga Cinta'.

-Layan aje la-


Baju tak iron lagi. Kalau tak iron boleh tak? pakai aje cam tu. Uish!
Time study dedulu, kalau dah lambat. Capai aje baju kurung yang 'emergency'.
Tak yah iron, orang tak tau. he he he.. tak seyonoh toll!
Baju nak training netball dah masukkan dalam beg tau. Urmm.. suar aje belom, tak tau nak pakai suar ape. Suar kaler merah, baju biru?? urm! tak best langsung u punye taste aida!

Eh! cite Papadom omongannya best tau.
Kazen aku dah siap tengok dah.
Eeeeee... Jelesssss!

Tapi tak pe, dia dah belikan perfume untuk kite tau.. eh bukan! untuk Aku ok! he he he..
Untuk second time ni, belom terfikir lagi either nak tukar bauan or tak.
Fikir, setia aje la dengan pinky tu. Urmm, merah memerang la. Not pinky!

Ok! esok Akak 2 aku nak balek.
Suke nyerssss.

Lahai, bile nak tito nih.
Entri merepek betol la.

Ok la, nak membacakan-mendodoikan- hope, leh tito..

Oh yaa~!!!


KHAMIS pasangannyer BATEK ya neng!

2 comments:

Terima kasih atas pandangan.