Monday, October 19, 2009

.: Oh! My Lappy :.

Bismillah...

Entri pada malam ini mungkin menjadi entri yang agak.. agak ajelah.. agak EMO.. agak sarat.. yang pasti.. Alhamdulillah.. penantian untuk proses penyembuhan Miss Lappy kite dah beres! dah hampir 2 bulan lappy ni terbengkalai sejak accident itu hari.. Mr. Brokbeng nye juga udah ku temui.. he he he! epi sangat la akak tau.. dan-dan aje pergi bayar bil.. excited nak dating ngan lappy bucuk nih.. :)

So, lepas ni.. tak payah la nak publish entri pepagi lagi.. lagipom den tak suke sangat tulis belog kat opis.. tak de privacy.. hi hi hi.. malu saye! nak jenjalan umah orang pom lebih mudah.. yelah, kalau kat opis.. asyek mengong aje memanjang.. kenkadang bile dah buka, kosong aje.. mane la dapat baca isi belog orang lain.. seksa betol la!

Bilemana melihat lappy nih, ikhlas.. memang agak SEDIH.. dah bukan agak dah.. MEMANG SEDIH.. Miss Lappy ni adalah saksi pada mana kejadian kemalangan pada pagi 18/08/2009.. dia jugak la yang duduk satu seat bersama arwah mak kite tau..

Antara percakapan akhir kira-kira 2 jam lebih sebelum accident adalah mengenai lappy nih..

Sehari sebelum kejadian juga, adalah mengenai lappy nih..

Arwah mak memang dah tahu sangat-sangat-sangat.. betapa akrab hubungan aku dengan Miss Lappy nih sejak memiliki dia.. ibarat pakwe dengan makwe.. namun hubungan masih ada batasnyer.. he he he.. Tau, mak aku fikir lain la tuh.. kalau tak, tak kan ayat ni bleh kuar.. senyum-senyum lagi tu.. "saya dah ada itnet".. lahai, mane ade.. wakakakakkaakakakaa.. kalau la mak aku tau.. mesti dia cakap.. "sabar".. urmm..

Makan minum adakala terabai-ter-ter-ter tak penting la.. tu yang mak aku tak setuju..

Ok la, tak mo lah tulis bebanyak.. nanti tak larat..

* nak jual ke tak eh lappy nih??? adek 4 aku dah ready.. uurrrmmm..

Mr. Brokbeng.. dalam ni upenyer kamu yerk! jenuh la duk mencari.. tak menyahut-yahut!

Lcd yang rosak.. tak sanggup nak transfer pic lappy time dia saket tenat..

Saya dah sehat.. Alhamdulillah..

Welcome back Puteri Onizukaida.. ehem! ha ha ha.. perasan..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.