Monday, October 26, 2009

.: Ari Senin :.

Gigil [Muhasabah diri]
- mak cik aku punye umah dipecah masuk! dah kali ke bape nih?? uish! siang hari plak tu.. dah la sebelah umah aku jer.. seb baek tak de benda yang hilang.. cepat-cepat balek umah pi cek my lappy kat bilik.. seb baek ada.. dahla Mr. Brokbeng tersadai aje kat katil.. uish!


Airport [Nak cari tukang urut]
- malu maseh bersisa, dah kene pegi airport balek ke? hahahha.. camne leh jatuh eh? dahla ramai orang.. seb baek idea datang cepat.. buat-buat cam tak de pape.. ilek aje atas simen tu.. hahahhaa.. seb baek Mr. Driver pandai cover.. kalau tak wajib malu.. oh ya! banyak benda betol la bilemana TERPAKSA berurusan bersama-sama si tambang murah! Air Asiyap betol la.. pi mai pi mai buang masa betol la.. tukar itu.. $.. tukar ini.. $.. urrmm.. dah nama BISNES! $$ 1st.. kalau tak bergelar-gadis-latihan.. tak hingin nak pi mai pi mai camni tau.. tak baek mengeluh! ok-ok!


Sukan [ada masa upload pic dalam fb eh..]
- dapat no. 3 aje * dari 14 PTJ.. 14 ke?? rasanye lah.. urrmmm..ok la kan, daripada tak dapat pape langsung.. tak pelah, next year cuba lagi..


Keje [nanti nak cuti.. SIRIYES!]
- penattakhengat.. sibok betol la, eces! sajela tu, nak memoyokan diri.. hehehhe.. mane ade! agak kelam kabuts la ini bulan..


Mata [uh..]
- dah berat.. jam dinding baru aje 825pm.. tak mo tulis banyak-banyak..


Perot [krukek krek krek..]
- Lapar.. tak sabar nak membedal makanan..


Fizikal
- LETIH! TITIK .

2 comments:

  1. ko pergi mana sampai jatuh kat airport tu..? eh ! Jatuh ke?

    ekekekeke

    ReplyDelete
  2. hahahhaaa.. pegi tukar tiket jer..

    tak perasan ada longkang kecilan kek situ..jatuh ceq noo..
    malu..heheheheh...

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.