Thursday, November 19, 2009

Cite Seram

Tak tau la pasai pe noo.. ceq memang tak bape gemor ngan cite sebegini.. Seingat ceq la noo.. iklan pom ceq tak tengok sangat kalau tang promosikan cite 'seram-seram' nih.. hahahaa.. tergeliat nak cakap kedah.. Ok lah, senang cite malam ni kat TV3 ada cite tau.. cite hantu.. tak tau la tajuk ape, kesah dia apa.. tapi yang pasti tentang hantu.. syok syok berFB.. tiba-tiba..

Adek 2 : hahahahahhaaaaaaa.. ko tak yah tengok ar cite nih..
Aku : hahahhaaaaa... nape? teruk sangat ker? * memang tak kan tengok punye.. cume tukang gelak je tengok gelagat 'hantu' adek aku... hahahhaaaaa..

Abang 2 : hahahhaaaa.... eeeeeeeeeeee...
Adek 2 : siap merangkak atas lantai tu * betol ke idok, tak tau la aku..

Adek 4 : weeiii.. tapi cite semalam lagi la bahye..kalau tengok mesti terkencing.. hahahahaaaaa.. * tak silap lakonan Mariani ape ntah.. ala, emak si Melissa Saila tu la..

Ayahanda : tak yah tengok ar.. malam malam Jumaat nih...


[tak lama, abang aku terus tukar channel bola]

Cite seram memang tak de dalam kamus idop aku, Degawan la ape la.. haa, satu lagi Ceplos.. yang paling best.. si tukang tapis cite seram ni plak terdiri daripada barisan penapis yang diakui berjaya dalam menjalankan tugas mereka dengan baek yakni..

Adek-adek aku, abang & juga ayah aku.. * tak payah kite suruh, dorang secara otomatik akan menapis.. :).. tapi tula kan, suke sangat-sangat menceritakan keadaan kehantuan dalam tv tu.. siap buat gaya dan sound effect yang mongok sangat.. sungguh entahpape sekali.. hahahhaaaa..

Sebab dorang takut aku takut dan bile takut dia akan takut jugak.. hahahhaaa..

Keprihatinan kamu amatlah dihargai..

4 comments:

  1. aku xboleh tgk cite seram malam2..

    ReplyDelete
  2. salam

    la.. tak suka crita seram ka... hee.. maiza suka...

    ReplyDelete
  3. tengok gok malam baru ni...
    nak tdo sapa terbayang2..
    dok berani nak tutup lampu...
    kena tunggu cik abang masuk dulu baru leh tutup lampu...hehehe..

    ReplyDelete
  4. TEDI :
    aku malam ka..siang ka.. memang tak bran nak tngok..hihihihi..

    MAIZA :
    salam.. tak suke la maiza.. penakut..hahahhaaa

    INA :
    jgn tengok.. ina kejut..nnti baby pom terkezut.. hihihihi..

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.