Friday, November 20, 2009

Meh sini

Dah lama betol la tak outstation. 20 -23 Nov.. urmm.. cam lame aje kan? dah terasa homesick dah.. hahahaaa.. walhal, baru aje sampai tadi petang.. lebih kurang 53o tadi.. so, ada lagi 3 hari lagi duk kat sini.. tempat biasa untuk kursus 'Residence Resort, Hawaii..' hehehe, tak lah.. kat Paka, Terengganu aje..

Sebelom datang tadi, packing baju kira kira sejam sebelum pegi sini. Memang camtulah, bile nak berubah ntah. Bile nak kuar aje umah untuk outstation.. mesti ala ala aje.. dahla, tudung tak bawa banyak.. hahhahaaaa.. bile duk dalam bas, barulah terfikir.. tudung tak cukup, borang tak bawa.. macam-macam.. dah la kepala pening, dah lama tak naek bas..urmm, last, naek bas sesama ngan arwah mak n ayah aku time pegi umah abang aku.. 3 bulan lepas kot..terfikir juga nak drive je, tapi memandangkan mak cik aku memerlukan si kancil tu.. tak pela, next time aje la kite drive.. aida baek kan??

Kat luar hujan.. urmm.. agak lebat.. sejuk!

malam ni, tido sini sensorang.. nampak cam lomantik gituu.. tapi, rindu bilik aku la.. tapi tak pelah, leh juga rehat untuk seketika.. eh! langsir dah tukar baru.. coklat.. urmm.. not bad..

Hahahhaaa.. suke tau! leh amek bawak balek.. dah lama tak buat collection.. esok! siap la.. semuanye aku akan rembat! hihihihihi..

Tq.. cam biasa la.. dorang akan serve ngan buah-buahan.. biasanye asam.. tengok pada keadaan..

Oklah, tak sabar tau nak tunggu Induksi ni abes.. banyak benda yang perlu kite sacrifice demi menjayakan kerja kite.

3 comments:

Terima kasih atas pandangan.