Monday, December 7, 2009

My new wedges!

Tadi, orang kedai call bitau wedges yang di order dah sampai.. hehheheee..

Sebenarnye, dah lama tak membeli wedges.. dah bertahun-tahun dah..
Yang lama dah rosak.. lepas tu, ada yang berkenan tapi nye, terlalu tinggi incinye.. mak aih! yang ni pom, macam dah agak tinggi jugak.. tapi nak jugak sebab cam comfortable je..

Lebih kurang gak dengan yang dulu, cumenye yang ni lain aje sikit tang tali pintal tu.. hope pakai sampai rabak.. takut tersadai tak pakai je.. huhuhu

Kalau berkenan, pegi la beli sementara ada sale nih.. wink! hhehehhee.. oh ya! dia ada dua kaler tau.. hitam n putih nih.. tapi putih lagi cantik la..

Heheheh.. skang ni, bilemana nak beli kasut la kan.. kene fikir dua benda penting nih..

1. Selesa
2. Sayang kat diri.. hehehe.. nak bergaya, tapi kite kene fikirkan jugak kesihatan untuk jangka panjang.. esp untuk tulang belakang kita.. yelah, kalau dah tinggi sangat incinye.. nanti tak balance.. takmo la asyek fikir nak bergaya aje.. belakang saket kedian kire.. hohoho.. takmo la.. wasatiah cukup!

Dedulu, pakai rembat aje.. tak pernah nak fikir.. janji berkenan kat hati..

Sampaikan melecet kaki bilemana pakai kasut yang tak sesuai.. nak-nak kasut untuk leisure.. ada yang pakai 3 4 kali dah terbiar camtu.. ada yang rosak camtu je.. sayang gilas bile fikirkan balek..

Harapnye, wedges ni tak jadi 'wedges gajah putih' dah la.. hahahhaa..

Payah jugak ek, bile dah jenis "bile dah suke yang tu.. asyek pakai yang tu jelah sampai rabak.." hahahhaa..

Ok la, take care ols..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.