Saturday, January 2, 2010

Buat ke tak buat neh??

Terasa semakin tidak pandai menulis..
Terasa idea semakin kering..
Terasa cerita seolah-olah tersekat di celah-celah pokok! menipu betol la.. kalau tak buat ayat stuupp.. bleh tak?? ok-ok.. tapi kadang-kadang nak jugak buat ayat stuuuppp.. at least boleh cover idea yang kontang.. idea kat kepala banyak.. tapi mengarut.. macam cite katun.. oh! dah 2010 kan?

Sana-sini semua orang wish "Happy New Year".. tahun nih, aku hanya nak jadi orang yang MENERIMA ucapan.. so, sori frenz.. aku memang tak wish pape bout new year.. tengok, ingatkan takmo tulis ape yang ada kat kepala hotak nih.. tapi dah tertulis di belog dah.. ok la.. at least entri ni akan penuh..

Line tenet tetibe aje bertukar kaler.. ijau dong.. selowwww..
Time aku menulis ni la dia buat-buat gediks nak bertukar kaler.. aish! jangan la memain..

"Allah lebih tahu apa yang ditakdirkan untuk diri kita.. moga hari ini adalah lebih baek dari hari semalam, dan seterusnya.."

Jom.. kite jengah belog lain yang manyak idea meh!! :D

4 comments:

  1. selamat tahun baru dear.....tol tu...kita hya merancg tp allah segala2 nya....dia yg menentukan...

    ReplyDelete
  2. ske teriam wish ek?

    ok..

    selamat tahun baru!

    ReplyDelete
  3. HONEYBUNNY : mekaceyyy.. :D

    TED : hahahaaa.. mekacey dong..

    ReplyDelete
  4. happy new year aida.

    kzue suka baca coretan aida, yang kadang2 kzue ketawa sorang.. ayat2 dia canggihlah ..heheheheheh

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.