Friday, January 22, 2010

Izinkanku berehat tuk seketika

Patutnye entri ni dah selamat di tulis pagi tadi.. namun disebabkan line yang agak yo yo.. so, ini malam barulah boleh di tulis..


:D bacaan doa-doa.. tapi honestly, tak tengok bebetol lagi tau.. TQ pada Ju yang sudi bagi hadiah yang cukup bermakna ni pada Kaida.. wah! terasa malu.. hu hu hu.. patutnye aku yang patut bagi something kat dia.. ini dah terbalek.. oh! lupe.. Ju = budak praktikal kat seksyen kami.. tapi hanya sempat 2 minggu aje di seksyen kami.. dah dapat keje lain dah.. good luck Ju.. jangan lupe kami di sini.. ('_')




Urmm.. mentang-mentang fast food lover.. sampaikan cadar kene gambar fast food.. hahaha.. ok! abang aku ada sound.. jangan ngengada nak menderma pada israel.. urmm.. tapi, kalau ikutkan.. banyak benda kene boikot.. ah! yang penting.. lepas ni nak cari lagi cadar yang comey-comey.. hobi yang maken ku lari.. maken mendekat dengan diriku.. (' _ ') eh! nape lagu siti cam tak bape best! ops.. sori.. out of topic.. sure, ct punye fans marah if dorang baca nih..hihihi..



Wahai ayam-ayamku.. eh! ngengada nak ngaku ayam aku.. hahaha.. ok! sebetolnye ni semua ayam peninggalan arwah mak aku.. ok la, nak share la pe perasaan tuan ayam dedulu.. aku dah boleh rasakan pe yang mak aku rasakan di masa lalu.. * di masa lalu .. hehehe..

Dulu kan, bilemana mak aku cakap.. kesian ayam lapar..aku just.. urmm..ok! takde kesan kat hati.. hu hu hu.. but, now aku dah tau.. nak-nak bilemana.. saat aku bukak aje tingkap dapur.. dorang dah berlari-lari datang kat bawah tingkap tau.. cam tau-tau aje aku nak bagi makanan.. memang terasa sangat yang dorang ni lapar.. eh! bukan dorang.. tapi ayam-ayam la.. ok! tengok.. ayam-ayam ni sabar menunggu makanan.. kesian sangat..



Nahhhhh!!! makan nih.. jangan rebut-rebut.. kene pesan camtu, sebab selalu sangat ayam-ayam ni bergaduh time nak amek makanan.. patuk kawan-kawan.. tak baek la.. hahaha.. sebab aku dapat rasakan..bilemana dah kene patuk..confirm la saket..tapi tak tau la mereka ni camne.. sonot tengok ayam-ayam ni makan..makan kekenyang..


Eh! gambar ni tetibe je kat bawah..hahaha.. ok! ni adiah time maen baling belon time family day.. hihihi.. dah besar-besar barulah merasa maen mainan nih.. sonot and suspen.. yelah, bile belon dah terjatuh .. silap haribulan, habes lencun kamu punye baju.. fuh!


Adus! bagi mereka yang suke makan ketam.. memang la walla.. tapi bagi aku.. urmm.. tak gemar la.. isi dia payah nak korek.. harapkan kulit aje besar keras.. isi dia..huhuhuhuh.. haaa.. yang pelik tu.. cam terasa seram nak pegang.. hehhee.. cam lipan pom ada.. cam ape pom ada.. ayahanda aku cakap.. udang lipan.. owh! so, pesanan untuk ayah aku.. hahaa.. nak gelak bilemana ketam yang dia beli bercampur-campur.. yelah, orang lelaki maen taram aje belinye.. ok! jangan beli udang lipan tu lagi ye.. seram!


Last, untuk ayahanda + abang 1 + adek 2 + adek 4 (yang dah nak balek ke kampus esok hari)

# take care .. korang masaklah ape yang patut .. jangan jadikan umah macam umah bujang.. hahaha.. musti korang merdeka kan? dan pasti, mesti korang akan rindu aku.. ahhaha.. benda yang best bilemana BUAT AYAT PERASAN TAHAP BERBULU dengan kamu semua.. :D
jangan lupe bagi ayam makan.. * pesanan ini akan ku beri secara live pada esok pagi..hari-hari.. nanti dorang luper..

urmm..ok lah, izinkanku berehat tuk seketika..


:: TAKE CARE ::

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.