Tuesday, February 16, 2010

Psstt! pe cite?

Assalamualaikum semua.. camne ngan cuti? okeh ke tak? wah! terasa bertimbunan cite yang nak di sharekan.. AKAN TETAPI.. line tenet tidak la berapa okeh.. kesihatan dia agak terganggu selepas lappy ini mengalami probelemo di asparagus.. tengok! NO DEVICE lagikkkkk!! huhuhu.. sabar.. kite tulis je dulu, pas tu kite connect kan dia..

Dah nama pom cuti panjang.. CNY.. kite turut sakan bercutian.. best! 4 hari goyang kaki kat umah.. tido tido.. err.. pada malamnye la.. pada siang tak sempat nak tido.. urmm.. kene ganti balek nih. rugi! hahahhaa..

Okeh.. pada petang yang hening..kalau kite jauh berjalan, banyak ilmu kite akan dapat tau.. nape tetibe kuar pepatah nih? oo.. patutla.. nak habaq.. dalam pada jalan-jalan tu..sempat la jugak ke Terengganu Trade Centre (TTC) untuk melihat keunikan pelamin-pelamin umpama singgahsana tuan puteri.. siyes! memang cantek.. terasa seperti di alam fantasi.. hihihi.. kiri kanan.. penuh dengan pelamin.. siap dengan fresh flowers lagi.. ralit sunggoh! pameran pengantin yang sungguh best! menarik terboom boom..

Urmm..urm...ish! ish! bunyi suara kekaguman wak.. aish! tak sangka kat ganu ada jugak pelamin yang gempak cenggini.. urmm.. mungkin aku tak terdedah dengan alam pelaminan nih.. sebab tu la tak tahu ada pelamin yang cun macam dalam magazine.. cam artis-artis sanding tu.. bukan nak agungkan artis.. tapi rasanye kan..bile kite bitau "pelamin cam artis" wah.. tentu korang leh imagine kan rupenye.. cam ruangan gosip plak..

Okeh.. terus kan perjalanan.. kite pusing satu TTC nih..



terasa nak cuba.. mesti cantek kan.. tapi saya rendah.. hehhehe.. mesti meleret.. eces! perasan..



suke nih.. simple suci murni.. white and pink.. wahhhhh!!! nak duk kat atas.. tapi tak boleh..boleh tengok je.. takpe..kite leh amek gambar..


okeh! kalau ada bajet lebih.. boleh la buat pelamin camnih.. leh amek gambar sorok-sorok kat tepi bunga tu.. dahla bunga mak aihhh! besar tak hengat! cantek! takde ekspresi lain dah..hehehhe..


suke!


pilih jangan tak pilih..



yang ni pun cantek.. simple aje.. tapi combination tu memang menjadik.. er! kaler dia ye..


dan lagii.. naek rambang mata nih.. urmmm..nak pelamin mane eh?? hahahhahaa.. doakan saya ye..moga cepat-cepat naek pelamin.. moga.. aish! sempat lagik.. urmm..kalau tulis mau panjang 4 pages.. hahahhaa..


skang orang dah gune black dalam pilihan pelamin.. tapi jangan la combine ngan kaler-kaler yang entahpape ye..


Hari ini, saya menjadi FAHAM.. hahahhaa... tetibe je faham.. faham nape bakal-bakal pengantin amat EKSAITED bile nak kawen.. aku yang tengok pameran ni pom dah naek rambang.. apatah lagi yang memang akan melangsungkan kawen-kawen.. lagi la best! leh je pilih-pilih pelamin yang dorang nak... dah la tu..siap leh try mekap tau.. tersangat seronok melihat mak andam ni mekap.. eh! terasa cita-cita nak jadi mak andam la.. hahahhaa.. ok kan? tapi aku tak berseni.. owh! boleh keluar dari list... hehhehe..

Oklah, kite sambung lagi untuk entri yang laen eh..

Nite

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.