Friday, August 13, 2010

Geng Surau

11.15 pm. Dah agak lewat malam. Ada yang dah tido, ada yang dah nak tido, ada yang tak tido lagik. Rasa nak tulis entri lagi satu, tapi teringat pada cite GS.

Skang tengah layan AFC. AsianFoodChannel.

Terjerumus tersuke pada afc. Pengaruh dari abang 2. Apa yang kite dapat dari cite nih? Terasa meleleh ayaq liuq. Terkelip-kelip tengok dorang masak. Best jerk. Mesti sedap kan?? ngeks jer. aishh! setakat ni, hanya resepi kari kot yang boleh aku terima pakai dan pernah aplikasi kan. Sebab cara dia senang la sikit berbanding resepi lain.

p/s : untuk menjamu mata, bolehlah korang tengok program nih


Geng Surau = GS

Mulanya tengok iklan, nampak cam best, tapi tak de la nak layan.
Tapi bile mana dah tertengok pada episod yang dia menyanyi lagu "sepohon kayu daunnya rimbun.." versi rowk carrrr-parq. Tetibe tersuke.

Part paling best! Bilemana kambing kene letop. hahahahhahhaa. Sadis kambing tu. Err.. sebenarnye aku blur bilemana tengok cite nih. Tak paham. Lelama, oo. baru la paham. Sebab dorang selang selikan dengan kisah dulu dengan kisah sekarang. [dorang flashback la aida oi, tu pasal surau jadi camtu]

Dan tadi, part paling sengal. Kisah diaorang bawak penceramah untuk bagi ceramah kat surau. "steady aku". hahhahahah. Tok imam pom kene buat gaya sengal. Lawak selenge. Urm, tak reti plak nak explain kelawakan dia. Tengok sendiri lagi real kot. Yang pasti, kami seme suke cite nih. [aku plak yang tersengih sensorang. sengal cite tu bikin gwe lagha]

p/s : perlu tengok untuk dirasai kesengalan dorang. ngeee!

Oklah, latest tengah tengok cite

Serasi

Cite ni malas la nak ulas. Nak simpan untuk diri sendiri jerk. Hehehehe. [boleh????]

Berkira-kira:
- terasa nak makan pizza yang panas-panas. wallawehhh!
- nak makan GCB. tapi boikot mr. mekdi itu. urm, kene kaji semula aspek boikot ni. [tahan nafsu! pejam mata. huhuhu]
- kfc yang berperisa hot and spicy! arghh! dugaan semasa.
- nak makan kebab. kyros kebab. letak daging bebanyak. nak yang besar punye. [malu nak order dan ngaku "ye, saya punye"]
- nak makan char kue tiow yang best kat mydin mall. Pergh! dah try kat tempat lain, tapi tak berapa best cam kat situ [sabar!]
- ok, yang ni agak kritikal la sikit. kari kepala ikan. arghhh! sampai termimpi-mimpi. rasanya sangat sedap. tak tau la camne dorang buat. hahhahah. adakala fikir yang bukan2. Tapi siriyes, memang sedap! 10 bintang di langit biru aku kasik kat menu nih. Tapi sayang, ianya biasanya akan dijumpai 2 bulan sekali jerk! [nak tanya resepi dia, tapi adakah akan dibagi????]
- nak makan ayam madu. InsyaAllah sahur nanti. [seb baek akak ipar yang dah perapkan seme. so, kene bangun sahur dengan jayanya.]

Kalau cakap bab makan memang payah nak berenti. Macam gergasi kecil plak. hahhahha.

Ok, dah 12 malam. Nak makan skit and tido.

Salam

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.