Tuesday, August 24, 2010

Hati Suke Ini

Seperti tahun lepas. Dan tahun lepas. Dan yang lepas-lepas.
Seperti biasa, bile raya mau menjelang. Musti ada Salam Perantauan kat paper.

Suke tilik dan baca Salam Perantauan. Nak-nak kalau asalnye dari Terengganu [bajet kot-kot kenal.. hehhee]

Selalu jerk fikir, dorang ni mesti belajar pandai kan? time kat skolah or uni dulu, mesti students yang tip top otak nye! adakala nasib jugak, time skolah biasa je, tapi bile dah besaq jadinyer cepat pikap, last-last ada rezki ada peluang. dapat ar further. Ada jugak time skolah dulu, skema abes arh. tapi bile dah besar. pergh!!! nyesal eh tak ngorat time skolah dulu. melepaih den!

ada jugak kan, time skolah dulu.. hamboiiiiii pofulas nye dia. ngorat-ngorat tak dapat. maklumler pofulas, mane nak pandang kite [eih! hahahah] pofulas tapi bile dah besaq tak menjadi pulak.

Nasib dan rezki mane kite nak tau kan??

Cakap manyak tara untong, Jom tengok!


anak sape la ek?? sopannyer. bestnye leh further study kat obesi. [tak ar, nak tangkap gambar camni je. hehehe]




tomey! nyesal eh tak belajar lekloq time kecik-kecik dulu. tulah, sape suh malas nak belajar. aish! kan dah jadi tukang tengok jer. hehehhe.


korang tengok ar yang mane berkenan kat hati.. hahahhaa.. respek ar kat lu brader. nampak jerk sempoi, otak geliga.


*bersyukur ngan apa adanye


pic: from Utusan

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.