Friday, January 21, 2011

Ayu Raudhah - Zaquan Kahwin~!!


Eh hey! Tadi kan kuar ngan my cousin. Dia bagitau yang Ayu dan Zaquan dah kawen. Sebenarnye kalau nak dikire minat. Takde lah minat mana pada Zaquan nih. Tapi kalau Ayu tu, suke la jugak tengok air muka dia. Nampak cam budak-budak baek je. Nak-nak kalau berlakon pakai tudung cam contoh dalam, urrmmm.. cite ape ek? haaa. Nur Kasih dulu. Lepas tu ada cite yang dia berlakon dalam TV3 jugak. Cite yang sheila rosli jadi jahat tu. Tapi lupe ape tajuk dia. Abaikan lah.

Tapi suke tengok time dia berlakon bertudung ajelah. Soal peribadi dia tak nak campur/komen ar. Sebab kite tak kenal dia. Tapi wajah dia cam arab-arab gitu. Cantek kan? [Eh! Nampak cam aku tulis arnab-arnab plak. hahahha.]


Ni gambar-gambar kawen dia. Cantek betol.





Cuak je muke Zaquan. hehehhe. Ramai betol photographer dia.




Suwitttt! Kalau time kawen, gambar camni memang cam wajib la geng-geng poto amek. Nampak cam kelas gitu nyah!





Tantek! Tapi sorilah, takde la tahap kipas susah mati yerk! Sekadar tengok dan moga Ayu akan bertudung jugak satu hari nanti. Tapi aku tak berapa minat si Rozita Che Wan. huhuhuhuh
[sape kisah kau minat ke tak, takpelah nak bitau jugak!]


Bile tengok semua gambar-gambar ni kan, teringat kat hasil SaifulNang O_o




Oh ye! ni kad kawen dorang. Aku cilok kat murai. Hahhaha. Malam ni penah tak penah pulak bukak page murai ngan beautifulnara. Sebab aku tak beli paper arini [dah lama tak beli paper. huhuhu] Jadinye tak tahu sangat perkembangan semasa kat dunia. hehehhe [malu plak!]

Oklah, tu je. Kalau nak tau cite panjang-panjang, boleh lah gugel kat tenet.







4 comments:

  1. selamat pengantin baru buat mereka !:)

    ReplyDelete
  2. wahh tak kenal pun dia ni huhu dah tak up to date dah sob2..thanks for sharing...

    ReplyDelete
  3. semoga dipanjangkan jodoh mereka..amin.. ayu raudah belakon citer manjalara kan?kan?

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.