Saturday, February 26, 2011

Menang Setiap Minggu di Shell


Haaa. Meh nak kabo kat korang semua. Semalam kan, dalam entri Jom Heboh | KT [boleh refer kat entri sebelum ni], aku ada mention pegi isi minyak kan. Macam biasa, kalau kite isi minyak at least RM30, kite akan dapat borang peraduan Menang Setiap Minggu di Shell. hehehhee.

Wooww! bunyi macam hebat. Nak tahu ape hadiah dia? Nanti aku bagitau.


Ini dia rupe borang peraduan kat Shell tu. Oh ye, kalau tak silap ini untuk v-power 97 aje, kalau 95 pulak.. urmm, aku tak pasti. Sama je kot. Asyek kumpul je, tak sempat nak isi lagik. Bile dikire-kire adalah dalam berbelas-belas borang. Tak sabar nak isi. hehehhe [hope semangat maintain. hik]


Ok, cakap pasal hadiah dia kan. Memang meriah dan lumayan.

1 x RM30,000 lepas tu
3 x RM3,000
300 x RM300
600 x Baucer RM50 Shell

Best kan? Tapi kalau peraduan macam gini. Biasa nak menang susah. Sebab nye, bukan kite sorang yang join. Beribu-ribu orang yang masuk. Tapi tu tak jadi hal, yang penting masuk je. Cube nasib kata orang *_*

So, pe lagi. Korang semua, cepatlah join. Kalau tak silap tarikh tutup dia 16 April 2011 kot. Untuk kepastian lebih lanjut, boleh tengok pada borang peraduan. hehehehhe.

Good Luck semua.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.