Monday, March 21, 2011

Gerammmm!!

Nak tulis, tak nak tulis..
Nak tulis, tak nak tulis..
Nak tulisssss.. err, tulis aje lah.

Tajuk dah nampak EMO gilak!
Memang agak emo.
Geram pada diri sendiri.

Benda yang paling aku tak suka adalah melakukan stupid mistake.
Nak-nak dalam kerja.
Giler tak sukee!!

Setiap hari sentiasa ada azam, nak lebih baek dari hari semalam.
Sebab azam bukan hanya untuk tahun baru aje [bagi aku lah, mungkin korang macam ni jugak kot]
Nak jadi anak yang baek jadi seorang yang lebih baek dalam melakukan kerja.
Dalam melakukan apa jua kerja, tak kira kat rumah atau kat pejabat ke.

Tapi itu lah, eeee. Gerammm!
Sebab saya nak jadi yang terbaek dalam hidup saya [at least kita mencuba ok], erk, fight dengan diri sendiri.
Whoaa! Teruk gile rasanya nak melawan anasir-anasir negatif ni.

Ok, dah. Kene sambung keje yang terbengkalai.


*sekali update, tup-tup pasal emo. hahhaha. tak best langsung kan?? tapi ok lah, sekarang dah release sikit.



2 comments:

  1. tak semua manusa perfect dan takkan lari dari melakukan kesalahan... :)

    ReplyDelete
  2. iLHAMaRMAN :
    yerp. betol tu, cuma kadang2 kita sebagai manusia nak jugak [at least] buat yang terbaik dalam hidup kita :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.