Friday, March 18, 2011

Top Chef Season 5


Mata tak boleh nak lelap. Padahal dah pukul 1.24am. Tadi macam biasa tengok Top Chef. 
Tak tahu la, yang TC tadi tu just ulangan ke ape.
Macam biasa, aku tak follow dari awal. Jadi jangan tanya lebih-lebih.
Aku memang fail bab-bab nak bercerita semula dengan penuh perasaan, gaya intonasi yang mengagumkan.

Semalam, dah miss dua episode. Sebab, bila weekdays macam ni, tak boleh tidur lewat. Nanti tak cukup waktu tidur. Rugi la waktu tidur aku. hahahhaha.
Yelah, esok nak kerja. Mane lebih penting antara TC atau tidur??
Tiduurrrrrrrr lebih penting than TC!!
hahahhaha.
Okeh
T_T

*Kalau idea kureng, saya akan tulis dengan gaya macam ni. Gaya ntahpape.
Saje nak bagi nampak panjang entry ni, padahal .. uh!


 Smart gile gaya macam ni. Bawak pisau tajam-tajam lepas tu posing! Mengarut. 


Cantek gilak pompuan ni. Natural beauty. 
Make up dia biasa-biasa je. Tapi cantek ar. 
Malas nak panjang lebarkan ayat. Hurmm, lupe plak nama dia, yang laki tu pun sama. Tak tahu nama. 
Korang gugel sendiri ar. hehhehe.


Tadi ada ke patut kena masak buaya. Bluweeeeeeeeeekkk! Jijik giler. 
Nak muntah bila terpandang cara dia potong buaya. 
Geram gak, sebab TERpandang, padahal takmo tengok benda-benda rubbish macam tu. 
Mangsa dia adalah Stefan. Tak suke la dia. Kenapa? Ntah, takde sebab.

Yang paling aku tak sangka, Jamie dah out, si Carla boleh masuk finale??
Tak puas hati betol la.
Kalau aku jadi juri [hahahhaha], aku nak singkir dia awal-awal.
Kenapa??
Sebab dia ni kan, bila bercakap, suka sangat besarkan mata dia [menjengil eh orang cakap?]
Ohhh! please la buk. Wa manyak talak suke orang yang punye gaya macam itu.
Hahahaha. Emo, padahal pompuan tu pandai masak.
Lagi terel dari yang sedang menulis ni. hik.
Pedulik arh.

Hosea yang jadi juara TC untuk season 5.
Wah, cayalah. Tapi tak ar minat pun.

Aku minat Jeff, sebab nampak macam cool.
Hik.

Kalau dulu kan, aku tak berapa suka nak tengok rancangan masak-masak nih.
Tapi ini semua adalah pengaruh abang 2 aku.
Pada zaman dahulu, kaki dia patah, angkara main futsal.
Bila balik kerja kan, aku terpaksa layan cerita yang dia buka.
Tiap-tiap hari, mesti AFC jadi pilihan.
Mula-mula memang agak hangen.
"takde cite lain ke??"
Lama-lama 'urmm, best jugak' hehehheh
Tapi jangan ar tanya pasal resepi pulak dengan aku tak terel bab nih

Ok, dah ..

Tata titu tipah tomkrus


Selamat Hari Jumaat



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.