Sunday, April 3, 2011

Idaman Hati


Lappy baru bertukar tangan. 
x___x

Just update sikit pasal ABPH. Malam ni rupanya, tak tahu pun. 
Jijang ops Zizan. Lawak gilerssssss!! Baju merah 'merrang' Silau mata. hehehe.
Lisa Surihani. I love youuuu! Cantek. Simple.
Yuna [minat dia. huk!].. eh eh! kenapa lagu awak macam tu?? 
gadis semasa? urmm, tak pernah dengar [ketinggalan zamangg betol] 
 Channel terus ditukar. sorry. 



Ok dah, balek ke pangkal entry yang sebenar T_T



Dulu [dulu la]. Sangat berharap si satria gti ini akan menjadi milik diri sendiri.
Nampak macam gempak gile.
Sebab sporty.
Tapi skang ni, dah tak minat mana dah.
Lagipun, kalau tak silap dah takde kot keluaran gti ni kan?
Ke ada??




Si comey Jazz. Nampak macam agak feminin.
Ok la, macam padan dengan pompuan. 
Tapi sekarang jazz dah keluarkan edisi baru.
Tak cun langsung.
Nampak macam debab.




Tadi time balek keje, ternampak jugak satria neo kat jalan. Selama ni tak pedulik pun.


Tak tahulah kenapa 2 3 4 hari ni, mula berputik minat sama ini Satria Neo.
Cantek giler. Sporty. Rasa nak tukar kete, nak kete ni. huhuhu. [rasa je lah]
Mungkin sebab pengaruh adek 4 kot.
Dia bagitahu, yang dia minat gile and nak beli satria neo [konon]. Hahahah. Dalam mimpi je.
Dapat motorsikal dah cukup baek.
 Berangan boleh ar. $$$$$ yilekk!
Tapi takpelah, pasang impian dulu.
Mungkin lepas ni boleh jadi kenyataan.
Mana tahu kan? [berjanggut jugak nak dapat tuh]
p/s: Boleh gak tumpang naek sekaki satu badan.



Alphard pak pak. Thanks gugel atas semua pictures kete ni.

Nampak macam mewah gilerrrr kan? Bagi orang yang minat la. Aku tak minat langsung kete nih.
Nampak buruk benor kete ni. Dah la besar gedabak.
Bila jumpa kat atas jalan, nak-nak time aku follow si pak pak ni. Urm, nampak macam kabin bergerak.
Mewah tapi tak cun. Selalu jadi tukang fikir, kenapa la ada yang minat kete camnih. 
Tapi entah la, ini semua atas selera jiwa minat masing-masing ar.
Errr, entah-entah kan, kalau ada orang ajak naek alphard. Ada yang takmo turun. Mesti malu kan?? hehehhee.

#Terkejut wei tengok pompuan naek vespa. Tak pernah tengok. huhuh. Rasa nak tumpang jerk. Cool.





No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.