Friday, May 6, 2011

Hari Ini


1. Nak ada mood mudah je. Nak takde mood pun mudah jugak. Setahu aku, payah kot orang nak detect aku ada mood atau takde mood. hehehhe. Tadi petang, lepas balek keje pergi kedai, nak beli something. Tak tahu bajet ukuran. Down giler rasanya. Sampai terasa nak blah je dari kedai tu. Dalam otak duk fikir 'kenapa aku tak terel macam arwah che dulu??  kalau dia ada senang'

2. Kalau nak marah [padahal tadi marah kat diri sendiri]. Secara automatik punat untuk berpot-pet-pot-pet akan bertukar kepada OFF! Last-last tadi, 'mata pengsan' dalam kemarahan + penat. zzZZzz

3. Sedih. Tetibe pulak sedih. Tapi jap je lah. Aku tau knape. Tapi malas ar nak tulis. Simpan dalam hati cukup.

4. Gumbira giler. Nanti ar aku cite eh. Sekarang kalau cite pun, tak best gak. Sebab mamai. 

5. Orang main-main, kite ingat betul. Orang betul-betul, kite ingat main-main. Aish! Kadang-kadang tak terfikir. Banyak-banyak sorry la kalau cam nih. Jangan mudah amek hati ok! Contoh kan, ada akak ni dia cakap 'bla bla bla bla.. ' aku dan-dan je percaya 'haaa?? ye ke??' akak ni jawab 'wat lolok je la aida..' aku 'oooo..' dalam hati 'cehh!! camne leh terpedaya ni? hahahha. vongok.' Jadi, tulunglah jangan buat aku keliru. p/s: lolok = tipu. Ada 1 lagi contoh, tapi malu ar nak tulis. hahhahah.

6. Berharap hari ini adalah lebih baik dari semalam. Berharap agar azam-azam yang tergantung kat atas dahan pokok akan dapat di cashkan dengan jayanya. Azam hari ini nak sambung keje sampai siap T__T

7. Errr, cukuplah kan untuk hari ini O_o



4 comments:

  1. takde mood jugak nak berdiscussion esok huhu...

    ReplyDelete
  2. amin..semoga lebih baik hari-hari akan datang.

    ReplyDelete
  3. Maiza lak... tak da mood nak berblog la.. jarang update.. sibuk ngan krj kononnya :) moga sentiasa di permudahkan ya

    ReplyDelete
  4. HANIS MY :
    jangan itu macam nis :)


    SOLEHAH :
    amin.. harap2 macam tu la..


    MAIZAC'JOE :
    bab belog saya rajin jer. hehhehe. TQ

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.