Tuesday, May 31, 2011

Interesting Cupcakes Contest

Sementara lunch hour, jadi nye curik masa sat mengapdet. hihihi. Itu hari ada dapat emel dari my bff. Jadi, saje ar nak share apa isi emel tu. Deng deng deng!! [konon bunyik drum]

Macam-macam peseng cupcakes yang dorang buat. Giler kreatif sungguh. Kalau aku, aku tau ngap je. hehehhe.





 Comey giler cupcakes ni semua.




Mesti cerewet giler nak buat biri-biri tu sekor. Kalau sepuluh ekor, urmmm.. [kalau aku ar kan].. aku buat tang kepala dia je. hahahha. Senang koje. Berpeluh wei buat benda alah ni.





Tumil kan mata sesame street eh? Ntah lupe ar nama katun nih. Tapi biasa la jugak tengok kat dalam TV. Bulu mata dia lebat cam pelepah kelapa. hahahha.




Yang ni kan, kalau di kasi kat orang yang baru dapat baby. Mesti senyum sampai ke telinga. Pas tu sayang giler nak makan, kalau boleh nak awet, tengok je bukan untuk dimakan. [Mengarut!]




Sedap? Mungkin takde la sedap mana kot. Tapi presentation dia cantek. Terguda saya X_x




Nak makan cream dia aje, boleh tak? hehehhe



Dan lagiiiiiiiii





Antara sebahagian gambar cupcakes T__T



Snow white pun ada.


Agak-agak kan, sape la yang menang contest nih? Urmmm..



3 comments:

  1. sume ni diorg buat utk contest ke?
    sy suka yang biri-biri tu sebab kretip n leceh utk buat. :)

    ReplyDelete
  2. semua cantik2... memang sayang nak makan kalau dapat hadiah ni... huhu

    ReplyDelete
  3. NAJWA'S :
    ye, dorang buat untuk contest. ada banyak lagi gambar cupcakes ni. tapi pilih yang mana berkenan je. hehhehe.

    cumil kan biri-biri tu :p


    AMNI :
    memang comels. sayang kan :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.