Friday, June 3, 2011

Jauh Meronda Minda Terbuka


Abaikan tajuk kat atas.

Duk melayan intenet. Tiba-tiba. Er, bukan tiba-tiba, tapi memang saje aku cari benda-benda macam ni.

Sebenarnye kan, apakah itu tumblr?? Tak faham sangat la.
Tapi setahu aku la kan, selepas hasil gugel tadi 
Lepas klik dan klik dan klik lagi.
Kat sini banyak quote yang menarik untuk kita baca.
Gambar yang simple, tapi banyak sangat maksud dia.

Antara yang sempat aku copy dari tumblr. Err, tak pe ke copy??






Nanti-nanti, ada yang menarik aku share lagi ye.



2 comments:

  1. nice quote! tak sabar nk nc yg next tu...

    ReplyDelete
  2. HANIS MY :
    banyak lagi quote yang best! naik geram dibuatnya, sebab rasa nak bolot semua. hahhaha [tamak haluba]

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.