Friday, June 24, 2011

Terlintas

... kat dalam fikiran..

1. Warna baju raya untuk Idulfitri nanti. ki ki ki. Dah lama berkenan dengan kaler yang satu ni. Whoopp! yang penting pose perlu diberesin dulu ye dong :)

2. Mau keluar jalan-jalan meronda Kuala Terengganu. Hampir sebulan sudah tidak pusing-pusing bersama itu sepupu. Rinduuuu sangat

3. Mau makan-makan yang best-best. Wah!

4. Terasa mau beli tudung banyak-banyak. 

5. Mau beli itu kain cotton ganti baju yang dah lama. Baju lama, boleh kasi kat orang lain :)

6. Mau basuh kereta, dah dua bulan tak basuh. he he he. Orang rajin memang macam ni gaya dia. Wup!

7. Keluar shooting macam zaman dulu kala, tapi my bff udah pregnant. Takde masa lagi mau membuang masa seperti dulu.

8. Urmmmmmmmm.... 






2 comments:

  1. hehe saya juga da 2 bulan tak basuh kete...:P

    ReplyDelete
  2. IEDCHAN :
    o ye ke. gime 5.. :)

    *bila hujan turun, lagi la kuat alasan tak nak basuh kete. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.