Saturday, September 24, 2011

Cadar

Apa kabar semua? Adakah anda semua sihat? Dah makan ke belum? :)

Ok ok, kali ni tajuk simple je. Dan ianya berkait rapat dengan kehidupan seharian kita. Setiap orang punyai minat atau kecenderungan yang berbeda-beda antara satu sama yang lain. Dan bagi saya, saya punyai minat pada mengumpul koleksi cadar.

Tak dapat dipastikan bila masa kegiloan ini melanda diri. ha ha ha. Sungguh! kalau pergi kat bahagian HOME tu kan, memang rambang mata. Dalam hati sokmo duk congok-congok mengira berapa harga dia, yang mana berkenan. Eh , kadang-kadang semua berkenan. Terasa nak rembat je semua. Tapi pulus tak mengijinkan gwa membeli tanpa melihat price tag. wink~!

Dah lama tak taruk gambar bila menulis. Jadi malam ni, NAHHH! kita tengok sama-sama sebahagian cadar itu eh :)



Cantik cadar ni. Kaler dia, design dia wulat-wulat macam donut




Kalau lapar, boleh pilih nak makan apa. Tapi makan asap aje la eh. hik hik hik




Masa nak beli cadar ni kan, konpius gak pada air tu. Tapi bila dah disemak beberapa kali. OK LULUS dong




Merah itu segar dan berseri. ha ha ha. Tagline ntahpape




Saya suke makan. Jadi kita pilih gambar burger. Wala wala walaweh sangat sedap


Semua cadar-cadar ni takde la mahal mana pun. Biasanya saya beli yang murah-murah je. Yang paling mahal pun adalah dalam RM40 lebih. Itu pun tersilap tengok harga. ha ha ha. Biasanya harga yang dibeli adalah dalam RM29.90. Murah kan? Setakat nak buat koleksi, tak nak ar beli yang mahal-mahal. Janji boleh tukar sekali-sekala mengikut mood pun dah kira ok.

Dan kebanyakan cadar ni saya beli masa sale kat Sogo. Giler murah! Grrrr!

Seronok sebenarnya bila kita tengok macam-macam kaler cadar ni. Kadang-kadang sayang nak guna. he he he.

[lagi seronok bilemana dapat menulis kat dalam MPS ni :) hugss!]




5 comments:

  1. minat gak kumpul cadar. tapi dah lama tak membeli.

    ReplyDelete
  2. lawanya cadar2 tu...dn murah..berbaloilah....

    ReplyDelete
  3. singgah follow sini

    jom follow ai pulak

    ^_"

    ReplyDelete
  4. NIEDA :
    beli la, kumpul balik. hehhehe. takpe beli sekali sekala, lama2 nanti bervariasi la koleksi :)


    UMMI KHALISH :
    arap yang murah je..yang mahal2 tak beli. huhuhu..kalau pandai pilih, lagi banyak yg cantik2, tapi orang tak reti nak pilih sangat, mana berkenan tu, ambik je ;)


    WIDA :
    cantik tapi kadang2 nampak tak cantik. hihihihi. ilustrasi kadang2 cun je, bila letak kat tilam, berbeza sikit la..sebab takde comforter kot..


    NM02 :
    salam kenal.. nanti saya pergi umah awak eh :)


    [sori sebab lambat reply komen awak semua]

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.