Friday, September 30, 2011

Konvokesyen 9


Assalamualaikum semua :)

Sorry dah lama rasanya tak update MPS ni. Lama sangat ke ek? Ntah, tak sure. hu hu hu.

Untuk minggu ni, sangat sibuk dengan agenda kerja dan juga agenda besar di tempat kerja. Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan olehNya.

Amin amin amin



Gambar pagi tadi, turut kelihatan dalam gambar adalah amoi yang sedang sibuk menggubah bunga segar. Bermacam-macam kaler ada. Cantik giler :) Oh ya, ini masa sesi raptai untuk majlis Konvokesyen UMT kali ke 9 pagi tadi. Tak plan nak upload pun dalam belog, tapi rasanya kalau tak upload, takde story la yang boleh dikongsi. Alang-alang ada gambar, jadi saya tunjukkan ajelah untuk tatapan bersama-sama eh.

Sangat suka bile tengok pelajar ramai-ramai tadi, sibuk duk raptai. Terkenang pulak masa konvo dulu. Best sannngaaaattt! 



Ini pulak gambaran kasar tapak konvokesyen. Kat sini macam-macam ada jual barang-barang macam bunga, teddy bear, baju, pendek kata datang sini la senang. he he he.

Nampak tak bangunan besar tu? Itu la dewan untuk digunakan masa konvokesyen nanti, kirenya ini pandangan dari luar la. Yang gambar 1st tadi tu, gambar dari dalam dewan.

Sorry lagi, entri ni pendek je. Sebab ada banyak lagi kerja yang perlu dibereskan di rumah. Contoh : iron baju lepas tu krooooohhh! ha ha ha




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.