Thursday, November 17, 2011

Nak Taip Sikit Jer

3 4
Tali Fender Draddnought Acoustic yang dipetik berlagu perlahan. eceh eceh

Amplifier Fender Squier Standard Fat Strat electric dan Ibanes bass kemudian berdentum bagaikan on cue.. arr baca balik baca balik. Amplifier ape tu? Baca satu satu aida oii, ok ok. Berbelit sungguh.

Target untuk hari ni - Ryan Guettler dan Colin MacKay. Sayang betul Dave 'Miracle Boy' Mirra tak ada. Fuh! Berpinor nak taip. 

Baru je baca separuh novel ni. Tapi ada jugak kena ulang baca. Ayat tak pernah nampak, nak nak kalau dorang tengah jamming. Uhuu!

Eh buku apa yang saya tengah baca nih? Ala buku pelik. Siyes.

Status sekarang : 
  1. Tengah sibuk dengan kerja harian di pejabat. Esok Jumaat InsyaAllah ke tempat kerja lagi. Waaaa. Kalau boleh rasa nak jerit hentak kaki kat pasir pantai. Buruk tebiat la budak nih. Nak menulis kat MPS ni memang tak berapa nak senang. Boleh aje kalau diusahakan, tapi balik kerja badan letih. Jadi rehat aje la dulu. hu hu hu.
  2. Oh a a aa . Nada gedik pulak. Masih berhempas pulas nak mengabiskan cite Contengan Jalanan by Haidalovate. Ayat kat atas tu, ayat novel tu la. Cite lelanjut dia, i akan citekan kat u semua nanti eh. Sebenarnya tak janji la nak cite bile, masa sekarang ni tengah ting tong. Banyak benda nak kena buat. Last, aku pilih benda yang paling senang nak dibuat. KRROOOHHH ZZZzzzzz. hi hi hi.
  3. Eh, Ya Allah tengah basuh baju dari petang tadi lagik, tapi tak siap-siap jugak. Padahal dah set time tadi nak basuh baju dalam kadar yang lebih cepat daripada biasa. Urmm, habit tak boleh diikut. Agak menangguh masa dalam hal nih.
  4. Banyak gambar yang masih terperap dalam kamera dan handphone. 
  5. Bateri kamera dah menemui titik kegelapan, meraba-raba dalam kegelapan la kamera tu. Tapi tak sempat nak charge lagi. Ayoo. Tadi kan masa balik keje, ah dah start nak menaip cite lain nih. Tengah berenti kat traffic light, eh tak sebelum berenti lagi. Pandang atas, Subhanallah cantiknya. Tangan pegang handbag. Oh, hampa. Kamera takde bateri jadi tak boleh nak snap gambar awan nano nano nanooo yang cantik. Tak tahu lah, dah jadi ketagih nak menangkap gambar awan. Cantik dia lain macam sikit ar. Macam tengok apa pulak. Ralit dan rasa nak pegang, rasa nak makan je awan tu. Macam kapas. Imaginasi kalau tak berunsur kartun agak tak sah. Ye lah, yelah.
  6. Rasanya macam nak sambung teman Chad dan Fend kat ... errrr, jap eh. nak tengok kat mana.

*


*



*


*



*



*




*





*  

tetiba pulak main star star memalam buta nih.

haa, dah tau dah..teman chad and fend gi aussie. jom lompat kanggaroo nak??

ha ha ha.

lenkali bebel lagik. Ni entry meraikan line tenet ok la, biasa tak berapa nak ok. Padahal bil dah lewat untuk 5 hari nih. Apakah Celcom begitu baik hati nak pujuk aku suruh bayar cecepat? Nanti aku bayar. Don't bimbang bimbang eh Mr. Celcom :)

Selamat beradu semua





2 comments:

  1. broadband aku pon mcm tu hehehe..

    ReplyDelete
  2. NONG ANDY :
    geram sangat kalau dia asyik offline je manjang. sebab tu jarang nak dapat upload gambar. lambat!

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.