Monday, January 16, 2012

16 Januari 2012

Assalamualaikum kawan-kawan, apa khabar semua? [macam rancangan kanak-kanak tapi lupa tajuk]



Mohonlah yang baik-baik kerana Allah tahu apa isi hatimu.

Sampai rumah jam 1 pagi tadi. Sepatutnya hari ni kerja, tapi dah lari plan asal, maka bercutilah pada hari  ini. Urmmm, [fikir apa yang dalam kepala, tapi takut nak tulis, ha ha ha] Selesai karnival kami terus bertolak balik dari Kuantan - K. Terengganu. Letih? Memang agak letih nak-nak tang kaki. Tapi sekejap jelah, ini hari dah okey.

Tak tahu nak tulis apa sebab masih banyak benda yang kena diselesaikan. Masa kadang-kadang cepat, kadang-kadang lambat. Bila time sibuk, cepat aje masa tu berjalan-jalan. Bila time kita senggang, masa tu pandai pulak lengah-lengah. Ah, padahal masa berjalan pada aturan yang sama je. Pandai-pandai je salahkan masa. ha ha ha.

Ok, hari ni happy banyak sebab jumpa sahabat baik yang dah lama tak ketemu. Nanti lah kita cerita panjang. Sekarang w.a.y. #?? ha ha ha. Eh, kadang-kadang ada soalan yang tak mampu kita jawab kan? Ecewah ecewah, bajet nak bagi teka-teki, padahal takde modal nak menulis mulalah melencong. hi hi hi.

1 comment:

  1. idea hilang? hehe.. aku pon slalu rasa mcm tu. mulanya berkobar nak menulis tapi dah log in tetiba entah apa benda nak citer dah lupa :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.