Wednesday, January 18, 2012

Kepada Encik Bas

Saya tak tahu kenapa kamu boleh diciptakan atas muka bumi nih. Urmmm, mungkin boleh diciptakan sebetulnya. Yang penting sepatutnya la kan, kamu tak perlu lah nak beraircond sangat. Tingkap biasa cukup, ala macam bas henti-henti kat kampung tu. Kire dah orait la untuk saya.


Gambar dari Encek Gugel

First time nak naik bas double decker macam atas tu. Macam ngeri giler kan? Terbayang ketika nak amik lap. Fuh! ha ha ha. Takut giler. Macam la bawak bas, padahal masuk aje dalam bas. Eh tak semudah tu.

Urmm.

Ubat mabuk dah ada, urmm semua dah ada. Tapi dug dag dug dag lagi. 

[kenapa saya mesti naik bas? kalau naik beskal pun ok. naik kete pun ok lagi. Ah dah mengarut ni. he he he]



3 comments:

  1. kalau tak ada bas pun susah jugak. Bas akan ok, kalau pemandu dia ok =)

    ReplyDelete
  2. teringin naik bas double decker yg kat atas tu tak beratap :)

    ReplyDelete
  3. FARHANA :
    memang betul, susah kalau takde bas. tapi tu la kan. hihihi.. urm, saya akan ok kalau saya ok tak mabuk2. LOL

    NONG ANDY :
    kalau tak silap kat KL ada kot. hip hop eh namanya. kalau silap manyak2 sori lah dey. heheheheh.

    terbayang pulak naik bas kat obesi. waduh! feeling lelebih pulak

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.