Tuesday, January 24, 2012

Penangan Hinode Shop


Hari tu ke Kuantan untuk buat karnival. Malamnya free tiada beraktiviti kerana booth hanya dibuka hingga jam 6 petang aje. 

Jadi malamnya, buat aktiviti sendiri. Jalan-jalan di East Coast Mall. Dah lama giler tak pergi sana. 

Jumpa Hinode Shop, yeay!



Tak dapat pergi London, jadi dapat ambik gambar macam ni pun dah kire London sangat lah ;) Cuba teka, apakah ini ya?? Eh tak aci tengok gambar dulu. 



Tabung aje pun, tabung yang ada sekarang dah penuh. Jadi perlukan tabung baru. Lebih besar dan mungkin akan makan masa bertahun-tahun untuk penuh. ha ha ha.



Frame yang begitu cantek. Dahlah kaler dia pastel macam tu je. 



Cantik jugak, boleh buat perhiasan. Waduhh. 

Semua kos untuk barangan di atas hanyalah RM5 aje bagi satu item. Jadi nak apalagi kan? Kalau nak buat member card dia kan, bayar aje RM1. Giler murah. Berbaloi la bagi mereka yang nak berbelanja dengan kadar yang minima. Yok, ke sana! hi hi hi. Dah boleh jadi tukang promote Hinode nih.


1 comment:

  1. hehe . barangan hinode mmg murah! shopping banyak2 , haha . saya keje kat hinode shop

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.